In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van januari!
17 januari 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van januari!

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van januari!

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight. 
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?! 

Deze maand is dat Zwier, gelegen aan De Vinkeveense plassen. Een prachtige locatie: De plek waar jij met je team uitgedaagd wordt om te spelen, de verbinding aan te gaan en je te verwonderen. Een locatie die, zoals je hieronder zult zien, inspeelt op jouw zintuigen. 
Zwier: De vrijhaven van de stad
Wanneer voel je dat jouw team echt AAN staat? Is dat het moment dat je ziet dat positieve energie in overvloed stroomt, openheid ontstaat en ieder individu doet waar hij of zij goed in is? 

Verbinding. Dat is een belangrijke sleutel tot deze succesfactor. En om verbinding te creëren heb je de juiste setting nodig. Een setting waarin meer focus kan worden gecreëerd, waar je geïnspireerd wordt en die je laat verwonderen over de kleinste dingen. Een setting die genoeg ruimte biedt om even los te komen van je dagelijkse routine en ruimte te scheppen in je hoofd na bijvoorbeeld een intensieve brainstormsessie met het team.  

Bij Zwier wordt deze setting gecreëerd. Gelegen aan de Vinkeveense plassen, op slechts 15 minuten van Amsterdam en Utrecht, is de unieke vergaderlocatie Zwier gelegen. 

Naast de ligging, midden in de natuur, omgeven door water en een rustgevend karakter, geloven ze bij Zwier dat je door iets meer tijd met elkaar door te brengen je echt tot de kern kunt komen. 
Maar niet enkel voor een unieke vergaderlocatie ben je bij Zwier aan het juiste adres, activiteiten als o.a. yoga, varen, kanoën, suppen of een ijsbadsessie kun je toevoegen aan je dag. En met hun eigen moestuin weet Zwier elke dag weer inspirerende, biologische en seizoensgebonden smakelijke maaltijden te presenteren!  
De kracht van een voorovernachting
Hoe heerlijk zou het zijn als je de avond voor je bijeenkomst al bij Zwier arriveert en er een mooi diner klaar staat voor je? Je hoeft enkel aan te schuiven! 

In alle ontspanning kan iedereen de dag loslaten en genieten van het samenzijn. Na het diner wacht een comfortabel bed op je in de bijzondere havenhuisjes. 

Een unieke plek om te overnachten: circulair gebouwd en je kijkt er uit over de Haven. 

Neem 's ochtends een duik, start de dag met een yogasessie of geniet in alle rust van een ontbijt. Met frisse focus ben je vervolgens klaar om te starten met de heidag, workshop of training. Een echte zachte landing, zo´n voorovernachting! 
Duik meerdere dagen samen de diepte in
Ook als je meerdere dagen de diepte in wilt duiken omgeven door rust, kun je met je team terecht bij Zwier. Door meerdere dagen samen te zijn kun je samen creëren, leren, samenwerken, plezier hebben, ontspannen en genieten van de natuur. Je zult zien dat iedereen kan landen in zijn of haar kracht. Ga als team geïnspireerd en vol energie terug naar huis. 
Zwier mee met Zwier en haal het beste naar boven in je team!                                                    

Zwier denkt graag met je mee om je doelstellingen voor je dag te bereiken. Voor het delen van wensen kun je contact opnemen met Vianne via: zakelijk@zwier.nl of bel naar +31621492943. Ook kun je een kijkje nemen op de website voor meer informatie. 

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen