In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van februari: De Krachtcentrale
30 januari 2022 

In the spotlight: Een van onze favoriete vergaderlocaties van februari: De Krachtcentrale

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocaties van februari!
Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight. 
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?! 

Deze maand is dat onder andere De Krachtcentrale in Huizen.
Sommige panden intrigeren. De Krachtcentrale in Huizen is er zo één.


De krachtcentrale: een industrieel en krachtig samenzijn
Sprookjesachtig en rauw tegelijk. Een gevoel van kracht en bewondering overvalt je als je De Krachtcentrale in Huizen binnenstapt. De krachtcentrale is een pand met een verhaal en dat voel en zie je direct! De industriële kathedraal is in 1938 gebouwd om stroom op te wekken voor de naastgelegen vilt- en papierfabriek, maar voorzag ook langere tijd een groot deel van ‘t Gooi van elektriciteit. Na een aantal jaren leegstand, is het pand geheel gerenoveerd, met een unieke en inspirerende ontmoetingsplek als resultaat. Een plek waar krachtige ideeën dagelijks worden geboren. Wauw! 

Een ruimte voor ieders behoefte
De Krachtcentrale ademt nostalgie. Ze biedt drie unieke vergaderruimtes aan, die allen een andere behoefte vervullen. Ga je voor een kolossaal onderkomen met kathedrale afmetingen, een inspirerende ruimte met hemeluitzicht of een huiselijke lodge? In de Lodge voel je je direct thuis
Een contrast tussen industrieel en warm geeft de Lodge haar creatieve en huiselijke karakter. Met een oppervlakte van 100 m2 is het de perfecte plek voor een goede brainstormsessie, vergadering, fotoshoot of presentatie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van een intieme setting met enkele personen tot een theateropstelling voor dertig man. De hemelkamer inspireert
Opsplitsen vanuit de Lodge en met een deel van de groep een breakout onder de voorbijtrekkende wolken. Dat je een hemelse tijd tegemoet gaat in de hemelkamer weten wij wel zeker! Deze 40 m2 grote kamer is voorzien van een glazen dak dat maakt dat je regelrecht de hemel inkijkt. De kamer is voorzien van een tafel voor 10 personen. Ervaar een ultiem gevoel van vrijheid!


De Galerie imponeert
Op zoek naar een ruimte die indruk maakt? Dit indrukwekkende onderkomen met kathedrale afmetingen, betonnen zuilen, reusachtige raampartijen en imposante deuren biedt de ideale locatie voor zakelijke events, presentaties, ceremonies en recepties tot 100 personen. De galerie staat in verbinding met het restaurant en de bar, maar kan worden afgescheiden door stalen deuren. Dit event zal niemand snel vergeten! 

Volledige ontzorging maakt focus mogelijk
Bij De Krachtcentrale staat er altijd een host voor je klaar die ervoor zorgt dat alles op rolletjes verloopt. Iemand die je helpt bij het opstarten van een presentatie, verse koffie zet of een uitgebreide lunch serveert. Op deze manier wordt je volledig ontzorgt en kun je je focussen op wat echt belangrijk is. Na afloop van de bijeenkomst kun je informeel afsluiten in het bargedeelte van het restaurant met aansluitend een diner in het restaurant. Het is een lust voor alle zintuigen en er wordt dagvers gekookt op het ritme van de seizoenen. 

Een productieve dag en goed eten gaan hand in hand
Er zijn voldoende snacks aanwezig in alle ruimtes variërend van vers fruit en koekjes tot plat en bruisend water. De Krachtcentrale werkt samen met het restaurant op de begane grond, die elke dag een verse lunch bereiden. Een luxe belegd broodje of een lekkere salade vergezeld met een gezonde juice? Bij De Krachtcentrale wordt de perfecte brandstof geleverd om jouw dag zo productief mogelijk te maken. Als het zonnetje schijnt kun je ervoor kiezen om ook wat vitamine D op te doen door buiten op het terras te lunchen. 

Teambuilding: het geheim voor een goede onderlinge connectie
In de buurt van De Krachtcentrale bevinden zich leuke opties voor verschillende activiteiten. Zo is er een smeedworkshop op 10 minuten lopen van de centrale en is er een Fletcher hotel nabij dat overnachten mogelijk maakt. De Krachtcentrale biedt zelf de mogelijkheid tot een edelsmid workshop en een ijsbad workshop met een gecertificeerde Wim Hof methode trainer. Vooral deze laatste workshop zal zorgen voor een inspiratie oppepper! 


Krachtig voel je je zeker als je De Krachtcentrale verlaat!

Vragen of een offerte op maat nodig?! Neem contact op via info@dekrachtcentralemeetings.nl of bel naar 035 – 205 5008. Ook kun je een kijkje nemen op de website voor meer informatie.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen