5 tips over het aanbod van eten en drinken op jouw locatie
20 april 2020 
in Tips

5 tips over het aanbod van eten en drinken op jouw locatie

Nu we allemaal wat tijd over hebben kan het verhelderend en inspirerend zijn om je aanbod van eten en drinken te bekijken. Waar bestaat je aanbod uit? Past dit nog bij je doelgroep? Is het nog rendabel? We adviseren je graag waar mogelijk. Hieronder een overzicht van 5 culinaire tips.

  1. Werk aan en beperk je aanbod van eten en drinken.  Geef de voorkeur aan een klein, aansprekend en kwalitatief goed assortiment.
  2. Kijk naar een eigen stijl. Waar geloof je in? Wat past bij jou? Behoud goed je eigen identiteit.
  3. Denk bij dit aanbod aan de ‘favourites’ van je locatie. Een vast en goedlopend aanbod bijvoorbeeld voor de lunches en borrelplanken.
  4. Creëer naast deze favourites ook een aantal losse bouwstenen, de onderdelen van je favourites maar dan los te bestellen. Je geeft zo toch de keuze en het werkt snel, efficiënt en beperkt je voorraad.
  5. Gasten zijn zich steeds bewuster van wat ze eten. Maak gebruik van je extra tijd en ga op zoek naar streekproducten en boeren/producenten uit de regio. zo speel je goed in op de vraag van de gasten; zo’n SupportYourLocal mogelijk aanbod!

We hopen je weer wat meer geïnspireerd te hebben om je tijd goed te benutten. Ben je op zoek naar een breder advies? Wendy, onze locatie adviseuse, helpt je graag. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen