In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van augustus: Milk and Meetings
21 juni 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van augustus: Milk and Meetings

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat onder andere Milk & Meetings in Wilnis. Een unieke groene locatie, met prachtig uitzicht op het Nederlandse grasland. Veel Hollandser krijg je het niet!


Milk & Meetings: exclusief vergaderen & inspirerend en duurzaam ondernemen! 
Het runnen van een succesvol Nederlands melkbedrijf bracht inspiratie voor uitbreiding. En wel op een hele bijzondere manier! Familie Peek besloot hun familiebedrijf met 175 melkkoeien graag uit te breiden met wat sociale activiteiten!

Vergaderen met een uniek uitzicht op een melkkoeienstal met genoeg inspiratie op de achtergrond vanuit de bijzondere combinatie van ouderwets rentmeesterschap en de nieuwste technologieën, was het idee. En zo geschiedde. Vandaag de dag kun je bij Milk & Meetings terecht voor een exclusieve, inspirerende en duurzame vergaderdag!

Businessclass vergaderen, zoals Milk & Meetings het zelf noemt. En dat op slechts 20 minuten van vliegveld Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Ideaal en goed bereikbaar voor als jouw internationale gezelschap zich wil onderdompelen in de Hollandse cultuur!


Rust, ruimte & inspiratie!
Milk & Meetings wordt altijd exclusief aangeboden, beschikt over twee grote ruimtes en is geschikt voor 30 personen. De bovenste verdieping heeft een unieke uitstraling door de enorme glazen puien. Je wordt verblind door het prachtige oer-Hollandse polderlandschap aan de zuidzijde en een fantastisch uitzicht op de melkkoeienstal aan de noordzijde. De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot een zonnig balkon met een weids uitzicht. Dorst tussen al het vergaderen door? Er is een goed gevulde minibar en een koffiebar aanwezig!


Op de begane grond vind je een grote lunchroom met keuken, koffiehoek en een koelkast. Als je de deuren openslaat kijk je de grazende koeien je recht in de ogen aan, door de nabijheid van de aangrenzende stal. Van een echte Hollandse boerenlunch kan hier genoten worden met letterlijk alles erop en eraan! Liever buiten lunchen? Geniet van het uitzicht op het weiland in de grote aangrenzende tuin.

Een leuk detail is de continue luchtverversing dankzij de mechanische ventilatie. Zo houd je het hoofd fris! Alvast een kijkje nemen binnen?! Doe hier de virtuele tour (link naar tour)

Even de reserves aanvullen! 
Voorzie iedereen van voldoende brandstof tussen het vergaderen door en stel je eigen vergaderarrangement samen waar zoet en hartig met elkaar gecombineerd worden. Lokale en goed passende lekkernijen als karnemelkse kruidkoek en de kwark-appeltaart met abrikozen zul je zeker niet afslaan! Tijdens de lunch kun je onder andere kiezen uit luxe belegde broodjes, soep, zuivel, fruit, pasta salade, wraps en nog veel meer!

Verzekerd van een duurzame vergaderdag! 
Duurzaam? Duurzaam met de grote letter D! Bij Milk & Meetings staat duurzaamheid hoog in het vaandel. In het verlengde van de melkproductie en onder het keurmerk ´On the way to Planet Proof´ doet Milk & Meetings alles wat in haar macht ligt om zo goed mogelijk voor de planeet te zorgen. Energieneutraal door het gebruik van de eigen windmolen en zonnepanelen. En lokaal ondersteunend door samen te werken met lokale bedrijven als golfpark Wilis en zorgboerderij Buurderij van Dam. Keurmerken als Fairtrade, UTZ en biologisch zijn te vinden op alle producten. Er wordt zoveel mogelijk lokaal en nationaal geproduceerd voedsel geserveerd. De ingrediënten zijn puur en onbewerkt, zoals echte boter en muntthee uit eigen tuin. Individueel in plastic verpakte producten zul je bij Milk & Meetings niet vinden.

Dierwelzijn, zorg voor het milieu en natuurbehoud gaan hand in hand net high technology en robotisering. Familie Peek, trots dat ze is, vertelt je hier graag meer over on the scene. En ook een rondleiding is onderdeel van de beleving. Een echte aanrader als je het ons vraagt!

Net even iets meer dan enkel vergaderen?! 
Boek een team-building activiteit in om als team nog dichter tot elkaar te komen. Ga voor een rondleiding door het melkveebedrijf voor inspirerend ondernemerschap. Liever genieten van al het prachtige grasland? Ga met een jager mee op polderwandeling en ervaar Holland zoals nooit tevoren. Er is ook een golfarrangement beschikbaar voor wie het fijn vind de benen even te strekken en een balletje te slaan.

Liever borrelen of dineren?! Dat regelen ze!
Er is een heerlijk borrelarrangement te boeken met kaas, vlees en wild. Of is de Milk & Meetings cocktail meer jouw ding? Ook een dinner kan verzorgd worden! Opties genoeg dus!

Wil je er nog een dag aan vastplakken? Op 10 minuten rijden vind je Hotel Mijdrecht, met voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Een exclusieve, inspirerende en duurzame vergaderdag beloofd!

Wil je meer informatie over deze bijzondere vergaderlocatie?! Neem gerust contact op met Willeke Peek: www.milkandmeetings.nl / 0636384010


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen