In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van april!
16 maart 2022 

In the spotlight: Onze favoriete vergaderlocatie van april!

Elke maand zetten we twee buitengewone vergaderlocaties in de spotlight.
Want wat houdt dat nou eigenlijk in, zo´n unieke vergaderlocatie?!

Deze maand is dat onder andere GreenAnn, gelegen in Nijkerkerveen. Een exclusieve en kleinschalige locatie die is omgeven door groen. Een locatie die zich perfect leent om even wat focus en ontspanning aan te brengen binnen jouw team. Want laten we eerlijk zijn, de behoefte van “bij elkaar komen” is nu groter dan ooit tevoren!


GreenAnn: voel je groener!
Even de blik vooruit om elkaar vol passie gericht op werk te ontmoeten? GreenAnn biedt de perfecte setting voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen of zelfs voor een diner. Het is een plek waar je echt kunt ontmoeten. De locatie is in de buurt van Amersfoort en dat maakt haar goed bereikbaar met de auto en het OV. Ook is er een transfer-optie aanwezig.

Er zijn twee ruimtes beschikbaar, waardoor de locatie geschikt is tot 16 personen. Je kunt kiezen voor de grote ruimte van 60 m2 of de break-out room van 25 m2. Kleinschalig, exclusief, gastvrij, comfortabel, gericht op persoonlijke aandacht en omgeven door groen. Dat zijn woorden die GreenAnn het beste omschrijven.

Aan persoonlijke aandacht geen gebrek
Ben je klaar om je een stuk groener te voelen? Annet Groen, enthousiaste gastvrouw die ze is, zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt! Annet vindt het belangrijk om wonen en werken in een groene omgeving te combineren. Ze beloofd comfort, rust en veiligheid, zodat je kunt ontspannen en productief plannen kunt maken. Jarenlange ervaring maakt dat er actief wordt meegedacht met jouw wensen en behoeften.

Binnen én buiten: voel wat de locatie met je doet!
Omdat GreenAnn omgeven is door groen zal het je aan natuurlijke inspiratie niet ontbreken. Je zult worden meegenomen in de omgeving, waar duurzaamheid en biodiversiteit een grote rol spelen en de verhalen van lokale partners naar voren worden gebracht.

Ook in de verschillende opties voor heerlijke lunches, snacks en borrels spelen de lokale partners een belangrijke rol. Het eten is vers en met passie bereid. De weidse uitzichten zullen zorgen voor weidse inzichten! Zo is er een privétuin met een uitzicht over de weilanden, dat in de zomer ook breakout-sessies of een gehele meeting in ´t groen mogelijk maakt.

Ook kun je er buiten beleven, als je binnen bent! Natuurlijke materialen zoals hout, linnen, rotan en groen geven GreenAnn een luxe uitstraling. De warme landelijke uitstraling zal zorgen voor verbinding tussen jouw en je team.

Een Bed & Breakfast voor zakelijk gebruik!
Hetzelfde gevoel van rust en comfort ervaar je als je ervoor kiest te overnachten in de gastenkamer, tijdens het bijwonen van een meerdaagse bijeenkomst. Daarnaast biedt GreenAnn de optie aan voor een 24-uurs kantoor. Alle faciliteiten in de volledige locatie staan voor 24 uur ter beschikking, inclusief koffie, fruit, water en een fris ontbijt.

Of ga je voor een workation om eindelijk die workshop te organiseren die al zolang op de plank ligt?! GreenAnn beschikt over een heerlijke sauna, hottub en zwembad, zodat je na het harde werken deze heerlijke ontspanningsmogelijkheden als beloning hebt.

Ga voor nog meer verbinding binnen jouw team!
Een activiteit voor nog meer verbinding binnen jouw team?! Huur e-bikes en fiets langs de wijngaarden van de Breede Beek en door het Hoevenlakense Bos of struin over de landelijke weg met een vogelbingokaart. Ook zijn er verschillende teambuilding en fun activiteiten op het terrein in samenwerking met Sportivate. Let´s go!

Verbinding, ontmoeten, inspiratie en groei staan centraal bij GreenAnn!

Even sparren over jouw wensen? Of simpelweg wat meer informatie? Neem contact op met Annet Groen. Je kunt haar bereiken op +31 (0)6 2488 2623.


Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen