Hoe gaat het nu met Annet van GreenAnn?
13 juni 2022 

Hoe gaat het nu met Annet van GreenAnn?

Hey Annet,
Sinds een tijdje ben je aangesloten bij Meetables, hoe bevalt het beheren van een vergaderlocatie?
Het is ontzettend leuk om mijn eigen locatie te hebben aan huis. Het is echt iedere keer een kadootje wanneer mensen arriveren en het dan al een fantastische plek vinden. Enorm compliment. Helemaal als ze aan het einde van de dag dit nogmaals bevestigen. Dan weet ik dat het goed geweest is en daar doe ik voor.


Hoe ben je op het idee gekomen om een vergaderlocatie te starten? 
Sinds mijn tienerjaren wist ik dat ik iets in de hospitality voor mezelf zou willen hebben. Ik zat eerst heel erg aan een B&B of vakantiehuis te denken. Maar de afgelopen jaren was ik ontzettend happy in mijn job als locatiemanager bij Seats2meet. Toen ik daar twee jaren geleden stopte en de oprichtster Marielle Sijgers vertelde dat ze mij zoiets als Roots Inspiratie locatie helemaal zag doen, ben ik mij daar in gaan verdiepen. Omdat ik een concept wilde dat helemaal bij mij paste ben ik het masterprogramma van de Droomplek Academie doorlopen. En Roots bleek een enorme inspiratiebron voor mij te zijn. En is mijn droomplek dus een vergaderlocatie geworden.


Waarom heb je ervoor gekozen om bij Meetables aan te sluiten?
Ik kwam Meetables tegen op Social Media en zij mij. Ik was meer dan onder de indruk van de locaties. Toen wij in juni 2021 op deze plek kwamen wonen, zijn Jacintha en Mickey langs gekomen en hebben we met elkaar kennis gemaakt. De klik was zo goed en vol vertrouwen wilde ik heel graag mij aansluiten. Daarnaast werkt het heel prettig samen en geeft ook het systeem voordelen. Het netwerk en samenwerkingen die hieruit volgen, geeft echt heel veel meerwaarde. Daarnaast doen zij aan goede promotie van GreenAnn op verschillende kanalen. Ik ben echt heel blij dat ik gekozen heb om bij Meetables te zijn.


Wat maakt jouw locatie bijzonder?
Het is een echt fijne plek, centraal maar landelijk gelegen. De ruimte voelt fijn aan waar mensen zich thuis en vertrouwd voelen. Met een fantastisch uitzicht. Waar je binnen buiten beleeft en volledig ontzorgd wordt. Het is ontmoeten in het groen.

Wat ik in mijn concept staat, dat is het ook in het echt:
Het is de combinatie van de ligging van de locatie (in het buitengebied, maar centraal inNederland), de uitstraling van de locatie met veel comfort en stijl en daarnaast de persoonlijke aandacht en ontzorging in een vertrouwde sfeer waardoor de ideale omgeving voor een geslaagde bijeenkomst gecreëerd wordt. Voel je een stukje “groener” na een vergadering bij (the) GreenAnn.

Wat zijn je kernwaarden? 

  1. Gastvrijheid
  2. Enthousiasme
  3. Kwaliteit
  4. Vertrouwen
  5. Stijlvol

Als grote drager: GROEN

Wat was je leukste boeking tot nu toe? En je meest uitdagende?
Dat is echt een moeilijke vraag. Iedere boeking is voor mij nieuw en anders en leuk. Het leukste is als iemand oprecht jouw plek en verzorging waardeert dat je echt voelt dat er een positieve connectie is. Zo wordt het steeds duidelijker welke type mensen heel goed bij GreenAnn past. De uitdaging ligt hem vaak in als het echt anders is. Bijvoorbeeld wanneer je voor het eerst een vol huis hebt (16 personen) en je echt alles alleen moet regelen. Dat vergt voorbereiding en planning. GreenAnn is een kleinschalige locatie waar ik alles alleen doe. En af en toe dan helpt mijn man en zoon mee. Bijvoorbeeld wanneer er een diner of borrel is. De gasten vragen dan ook vaak of dat mijn zoon is, die helpt en dat dat zo leuk is. En handig.

Anekdote: Iedere gast wordt door mij in de ochtend begroet. Maar op de een of andere manier was ik zo diep in een verhaal beland dat ik niet doorhad dat iemand was gearriveerd. Ik schrok dus ook dat ik een auto geparkeerd zag staan en ging verschrikt naar de persoon toe. Die had zich helemaal heerlijk geïnstalleerd, gaf aan dat hij gezien had dat hij mij kon bereiken want ik schrijf en leg altijd een persoonlijk kaartje neer. Gelukkig, maar ik voelde me zo opgelaten. De dag ging helemaal perfect en het was oprecht een fijne groep. Dat was wederzijds want de volgende dag reserveerden ze direct voor een volgende keer en daarna nog een keer.....


Heb je nog bepaalde doelen die je wilt bereiken de aankomende tijd?
Te veel....ik ben ook nog maar net begonnen. Het doel is dat de locatie goed loopt dit jaar ondanks alle corona perikelen en dat er een constante stroom aan boekingen is. Dan willen we allereerst een gedeelte van het terrein gaan 'vergroenen' zodat in september een bloemenweide ingezaaid kan worden. En dat er dan ook een petanque baan ligt. Want ik wil heel graag op locatie altijd een activiteit kunnen aanbieden. Tevens heb ik gemerkt dat het voor mij en de gasten van GreenAnn belangrijk is om een goede subruimte/tweede ruimte te hebben. Daarom gaan de aanvraag voor bestemmingswijziging van de paardenstal tot werkruimte binnenkort indienen. Hopen dat we deze begin 2023 gerealiseerd hebben.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen