Een crisis biedt kansen zeggen ze toch?
30 maart 2020 

Een crisis biedt kansen zeggen ze toch?

Meetables is gestart aan het begin van de crisis in 2008/2009.  Toen Jacintha Ruppert in 2009 begon als zelfstandig onderneemster was het initieel de bedoeling om haar coachruimte ook in te zetten als flexwerkplek. Al snel bleek dat er veel behoefte was bij het management van bedrijven om op een veilige inspirerende plek de koppen bij elkaar te steken om plannen te maken hoe de crisis het hoofd te kunnen bieden. En zo ontstond de Amstel tafel, de 1e locatie van de inmiddels 19 inspirerende locaties die Meetables aanbiedt en die nu dus tijdelijk weer als flexwerkplek ingezet kunnen worden om samen de strijd tegen het Corona virus aan te gaan.

In de media lezen we dat collega’s  die thuiswerken elkaar missen en elkaar het liefst weer live willen ontmoeten in plaats van facetime, teams, houseparty of zoom.

De coronacrisis ontwricht Nederland. Zo sluiten kantoren, scholen, horecagelegenheden en sportscholen hun deuren tot en met 6 april en wordt iedereen verzocht om binnen te blijven om de verspreiding van het virus te beperken. Juist in deze tijd moeten we er voor elkaar zijn. Er worden daarom diverse initiatieven opgestart om anderen te helpen. Het is mooi om te zien hoe onze Meetables partners de handen uit de mouwen steken om er nog wat van te maken. Met elkaar en voor elkaar. Dit laat maar weer zien dat wij allen beschikken over hetzelfde DNA. Dat is iets op trots op te zijn. We zetten de initiatieven voor je op een rijtje.

Temporary werkplekken

Ook voor Meetables is het noodzakelijk om aan te passen waar mogelijk. Wat kan Meetables betekenen in de huidige situatie waar wij ons allemaal in bevinden? Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken biedt Meetables de huidige locaties ook aan als ‘temporary offices’. Dit houdt in dat je in een niet-openbare ruimte en minimaal contact met anderen, toch kunt samenkomen en samenwerken met max. 3 collega’s in een ruimte.
De temporary offices geven het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Bekijk hier ons aanbod.

Zwier

Zwier is gestart met het schenken van Zoep-liefde. Aan wie schenk jij een “portie liefde”?

In tijden als deze is een gevoel van verbondenheid extra belangrijk. Je wilt er voor elkaar zijn. Maar hoe doe je dit als je noodgedwongen op afstand leeft? Zoep-Liefde maakt het voor jou mogelijk om een “portie liefde“ te schenken aan iemand die dit wel kan gebruiken. Dit doen wij voor niks, nada nop. Gewoon vanuit ons hart. Aan wie schenk jij een portie liefde? Plaats je bestelling hier.

LOODS10 Oudewater

Loods10 Oudewater zet zich in voor de zorg. Omdat deze helden zich iedere dag 100% inzetten voor onze zorg. Voor alle topprestaties en helpende handen trakteert LOODS10 het Diakonessenhuis op een vitamine bommetje. Vers, biologisch en puur fruit uit eigen boomgaard.

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff richt zich op huisgemaakte taarten, zowel zoet als hartig. Deze kunnen worden opgehaald bij Villa Oldenhoff of tot aan de deur in de regio Abcoude, Amstelveen en Ouderkerk a/d Amstel worden bezorgd. Alle taarten hebben een doorsnede van 24 cm en zijn €25 per stuk. Betaling gaat via een betaalverzoek en is daarmee contactloos. Voor meer info of het plaatsen van een bestelling kun je via de mail contact opnemen.

De Witte Dame

De overheid heeft besloten dat alle restaurants in Nederland gesloten moeten worden vanaf 14 maart 18 uur t/m 6 april. Vandaar dat ook het restaurant van De Witte Dame de deuren zal moeten sluiten. Wel mag en zal de keuken geopend blijven en zullen ze een aantal maaltijden bedenken die ze bij jou thuis voor lunch of diner tot aan de deur zullen leveren. Je kunt via de mail een bestelling plaatsen. Voor de keuze aan maaltijden willen ze graag verwijzen naar de instagrampagina of de website. De betaling zal geschieden door middel van een betaalverzoek vanaf hen Rabobank rekening naar je mobiele nummer, zodat er geen betaling aan de deur hoeft plaats te vinden.

Achter de Dyck

Deze locatie is getransformeerd in Winkel van De Dyck. Bij De Dyck staat de grote moestuin centraal; het is het “groene hart” van het bedrijf. En met die mooie producten kun jij nu ook zelf aan de slag! Je kunt kiezen uit vele producten zoals bijvoorbeeld seizoensgroentes, huisgemaakte olie, onze beroemde gerookte geitenboter, de groene hart boter of fruitsap uit eigen boomgaard. Ook verzorgen ze volledige maaltijdsoeppakketten welke makkelijk te bereiden zijn met alvast een beetje hulp van onze chef. Via de website kun jij je bestelling doorgeven.

‘Hamsteren’ mag bij de Dyck wel

Achter de Dyck heeft nu een flinke hoeveelheid toiletpapier op voorraad. Je kunt zo’n zachte, sterke rol bij ze kopen voor maar liefst 175 euro. Je ontvangt er dan een waardecheque bij voor een volledig vijfgangendiner voor 2 personen inclusief aperitief, wijnarrangement en koffie/thee met friandises. In te wisselen zodra ze weer geopend zijn t/m eind november dit jaar (muv andere acties of thema-dagen). Heb je interesse om dit nuttige met het aangename te verenigen? Mail ze even zodat jullie kunnen afstemmen wanneer ze de toiletrol en waardecheque kunnen overhandigen.

Heb jij een leuk initiatief gestart of een idee? Laat het ons hieronder weten

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables.Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 managing partner samen met Jacintha Ruppert. Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business. Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Reactie plaatsen