arrow_drop_up arrow_drop_down
5 styling tips om jouw locatie weer een boost te geven!
20 april 2020 
in Tips

5 styling tips om jouw locatie weer een boost te geven!

Door de huidige situatie, adviseert het RIVM om in ieder geval deze maand nog steeds zoveel mogelijk thuis te blijven. Grootschalige evenementen worden afgelast en een groot deel van werkend Nederland werkt thuis. Dat thuisblijven kan best prima zijn, maar dan moet je natuurlijk wel wat te doen hebben. Wat je zoal kunt doen in en rondom je vergaderlocatie? Nou, het volgende:

  1. Creëer sfeer met groen! Vul je ruimte met planten, een aantal bij elkaar of één grote plant. De locatie krijgt gelijk een boost!
  2. Heb je een kunstenaar in je netwerk? Wellicht kun je exposure bieden voor zijn of haar kunst. Zij een platform, jouw locatie nieuw elan, de gasten inspiratie en creativiteit.
  3. Nieuwe look voor jouw locatie? Nu is het perfecte moment om het meubilair onder handen te nemen. Her-stoffeer of vervang de stoelen voor een nieuwe sfeer. Styling op basis van hergebruik, minimale kosten en grootst effect!
  4. Een groots effect met eenvoudige aanpassingen? Een nieuwe kleur op de muur! Verf, behang, mogelijkheden genoeg!
  5. Maak een lichtplan. Een lichtplan hoeft niet ingewikkeld te zijn. Doordat je weet welke ruimte waar voor gaat dienen, weet je ook wat de belangrijke plekken zijn per ruimte. Op die punten plaats je lampen, maar ook op de donkere plekken van je locatie. Maak het jezelf vervolgens makkelijk door in de hele locatie dimmers te gebruiken. Daarmee breng je naar smaak sfeer in de locatie.

Wie weet helpt dit je wat verder op weg. Heb je behoefte naar een op maat gemaakt styling advies voor jouw locatie? Wendy, onze locatie adviseuse, helpt je graag. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.

Over de schrijver
Mickey Dekker is Managing Partner van Meetables. Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020 mede partner. Tijdens haar afstuderen aan de hotelschool Den Haag heeft zij als eindopdracht onderzoek gedaan naar de kansen van en mogelijkheden voor Pop-Up locaties en heeft dit gelijk in samenwerking met Meetables in de praktijk kunnen brengen. Inmiddels zijn er 3 Pop-Up locaties actief en zullen er meerdere volgen. Mickey is naast algemeen management, verantwoordelijk voor de Pop-Up locatie tak en verzorgt daarnaast de marketing en social contentplanning.
Activity tracker
Door

Activity tracker

op 10 July 2020

Goede tips Mickey. Bij onze vergaderruimtes doen de tafeltennistafel en de pull up bar het goed bij externe gasten. Bewegen schijnt ook goed te zijn voor vergaderen. Wij doen onze meetings zelf vaak staand.

Reactie plaatsen