Future Proof Assistants

THE FUTURE DEPENDS ON

WHAT YOU DO TODAY.

Meer informatie

VOORSPRONG BINNEN JOUW VAKGEBIED

Hoe ik naar de toekomst kijk? Ik zie de toekomst als een kans en ik wil mensen motiveren om op dezelfde manier door deze bril te kijken. Ik gun iedereen het gevoel te denken in kansen en mogelijkheden. Jij kan het verschil maken!

Als expert help ik je graag met:

Interim Business Support

Als Interim Professional bied ik tijdelijke ondersteuning aan directie (Board niveau) en management (Executive Assistant, Personal Assistant). Dit doe ik door middel van Interim Business Support. Ik zie het als een uitdaging mijn ruime kennis en ervaring op het gebied van management support optimaal in te zetten. Ik ben gedreven, doelgericht en hou ervan om complexe situaties te structureren.  Mijn aanpak kenmerkt zich door een proactieve houding, daadkracht en een probleemoplossende instelling. Ik denk graag mee en geef graag gevraagd- en ongevraagd advies. Ik ben beschikbaar voor korte Interim Business Support opdrachten.

Coaching on the job

Coaching die jou de tools geeft om je eigen (werk) leven (weer) te besturen in een richting die jij zelf kiest. Zodat je vol energie en zelfvertrouwen verder kunt. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden, oplossingen en antwoorden.
Masterclass

Gastvrijheid, Hospitality en Service Excellence zijn onmisbare vaardigheden voor de toekomst. Juist in deze tijd van digitalisering en robotisering wordt ons menselijk kapitaal – onze emoties – meer en meer een waardevolle Future Proof Skill. In plaats van enkel iets te “doen” voor iemand (wat dat kan die robot straks ook) kunnen wij het verschil maken door iets te betekenen voor die ander.  


Over Yvonne

Ik ben Yvonne Dings, een ervaren Business Support Professional, Coach voor ambitieuze Assistants, Gastvrijheidexpert én een kansdenker. Als trainer en coach heb ik ruim 20 jaar ervaring binnen diverse sectoren. Ik begon ooit in de reiswereld, waar ik mijn passie ontwikkelde voor Gastvrijheid & Service Excellence. Deze passie heb ik omgezet in Freelance Business Support. Met Freelance Business Support lever ik succesvol managementondersteuning aan de top van beursgenoteerde bedrijven, non-profit organisaties en verschillende start-ups.

Als ik naar de toekomst kijk, zie ik kansen. Ik gun iedereen een blik door deze bril en het gevoel dat je een verschil kunt maken.


Samen met mijn man en twee kinderen woon ik Amsterdam. In mijn vrije tijd hou ik van koken en lang tafelen met vrienden en familie. Ik speel graag een potje tennis en in de zomermaanden geniet ik van het strandleven.

Kan ik jou helpen groeien?

Tegenwoordig moet je als assistant een hoop vaardigheden bezitten. Denk aan persoonlijk leiderschap, zelfkennis en zelfvertrouwen. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je proactief bent en je jezelf kunt profileren. Van nature zitten een aantal van deze competenties en vaardigheden niet in het DNA van de Assistant, maar dat betekent niet dat deze vaardigheden niet ontwikkeld kunnen worden! Juist op die vlakken liggen jouw uitdagingen en doelen. Iets waar ik je graag bij ondersteun.

Ik geloof in het principe “wat je aandacht geeft groeit”. Door jou te coachen in competenties die nodig zijn voor de toekomst, krijg jij hernieuwde energie en een breder toekomstperspectief. Je zult een transformatie doormaken van fixed mindset naar een groeimindset.

Door middel van mijn coaching ontwikkel je jezelf en word je een relevante Assistant die een betere versie van zichzelf durft te worden. Uiteraard doe ik dit met respect voor jouw achtergrond, motivatie en drijfveren.

Wat ik mee breng? Allereerste mijn liefde voor het vak en de doelgroep. Ook breng ik mijn interesse in jullie en het vak mee en mijn eigen zoektocht naar de veranderingen in het vak. Die intrinsieke interesse en mindset heeft geresulteerd in Future Proof Assistants.

Heb je nog een vraag?

Ik ben altijd bereikbaar voor vragen en advies. Bel mij gerust op: 06-26 90 47 62 of mail mij via de button hieronder. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.