Nu we allemaal wat tijd over hebben kan het verhelderend en inspirerend zijn om je aanbod van eten en drinken te bekijken. Waar bestaat je aanbod uit? Past dit nog bij je doelgroep? Is het nog rendabel? We adviseren je graag waar mogelijk. Hieronder een overzicht van 5 culinaire tips.
- Werk aan en beperk je aanbod van eten en drinken. Geef de voorkeur aan een klein, aansprekend en kwalitatief goed assortiment.
- Kijk naar een eigen stijl. Waar geloof je in? Wat past bij jou? Behoud goed je eigen identiteit.
- Denk bij dit aanbod aan de ‘favourites’ van je locatie. Een vast en goedlopend aanbod bijvoorbeeld voor de lunches en borrelplanken.
- Creëer naast deze favourites ook een aantal losse bouwstenen, de onderdelen van je favourites maar dan los te bestellen. Je geeft zo toch de keuze en het werkt snel, efficiënt en beperkt je voorraad.
- Gasten zijn zich steeds bewuster van wat ze eten. Maak gebruik van je extra tijd en ga op zoek naar streekproducten en boeren/producenten uit de regio. zo speel je goed in op de vraag van de gasten; zo’n SupportYourLocal mogelijk aanbod!
We hopen je weer wat meer geïnspireerd te hebben om je tijd goed te benutten. Ben je op zoek naar een breder advies? Wendy, onze locatie adviseuse, helpt je graag. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen.