12mprove

Wij delen kennis via praktische training & coaching

Meer informatie

12Mprove – Training en coaching

12Mprove is een trainingsbureau ontstaan vanuit de samenwerking tussen de eigenaren en oprichters Remco Rovers en Frank Bossema. 12Mprove heeft jarenlange ervaring in succesvolle Lean trainingen en Lean verandertrajecten bij verschillende organisaties.

Creëer een cultuur van continu verbeteren

Wat is de missie en visie van jouw organisatie? Hoe vertaal je de strategie naar de werkvloer? En hoe zorg je voor het activeren van de sluimerende verbeterkracht van medewerkers? De trainers en coaches van 12Mprove geven je inzicht en helpen jouw organisatie naar een cultuur van continu verbeteren!

Lean is een bewezen managementfilosofie die klantwaarde centraal stelt. Het is een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming zich richt op het toevoegen van waarde in alle processen en het terugdringen van verspilling. Met het toepassen van Lean management zorg je ervoor dat je elke dag slimmer, beter, leuker, efficiënter en effectiever werkt. Met als resultaat? Een blijere klant, een tevredener medewerker en een financieel gezondere organisatie.

Lean advies, informatie en training

12Mprove heeft alles in huis om jouw bedrijfprocessen te verbeteren. Wij helpen je met daadkrachtig advies, informatie en training in Lean en Agile/Scrum om jouw knelpunten en uitdagingen klein en overzichtelijk te maken. Gezamenlijk gaan we aan de slag met het structureel oplossen van de problemen waarbij we geloven in een pragmatische aanpak. Ons motto is om onze kennis te delen via praktisch ingestoken trainiungen, trainen met impact noemen we dat. We volgen de actualiteiten en delen onze visie en ervaringen met jou via onze nieuwsbrief, social media, praktische whitepapers en checklists. Ben je meer geholpen met coaching, training of advies? Je bent van harte welkom.

Uiteraard kunnen wij ook resultaat boeken bij jou op de werkvloer of op een andere gewenste locatie. Individueel deelnemen, een advies op maat of training on the job, het is ons dagelijks werk; het is onze passie! Ons team van trainers en experts werkt dagelijks met bevlogenheid aan tevreden opdrachtgevers en maximaal resultaat.

Onze speerpunten

Internationale geaccepteerde certificaten

12Mprove is geaccrediteerd door het Lean Competency System. Het LCS is een kwaliteitssysteem met betrekking tot Lean Kennis opgezet door de Cardiff University.

Kennis en ervaring

De trainers van 12Mprove hebben meer dan 2.000 deelnemers getraind bij verschillende organisaties.

Training modules voor verschillende behoeftes

Van medewerker tot manager. Van een kennismakingsworkshop tot een managementtraining. De trainingen zijn altijd interactief met de juiste balans tussen denk, doen en fun.

Bevlogenheid

De trainers en coaches van 12Mprove zijn bevlogen in wat zij doen. En die bevlogenheid straalt uit naar alle trainingen en verandertrajecten.

Meer informatie nodig?

We zijn altijd bereikbaar voor vragen en advies. Bel ons gerust op: 085-  303 71 05 of mail ons via de button hieronder. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.