Over Meetables

Een samenwerking van buitengewone vergaderlocaties

Meetables, de ontmoeting aan tafel

Meetables staat voor ontmoeten (meet) aan tafel (table) en is ontstaan vanuit de samenwerking van een aantal bijzondere kleinschalige vergaderlocaties en bestaat sinds 2012. Meetables heeft inzicht in de beschikbaarheid van de aangesloten vergaderlocaties, zo ben je snel geholpen met het vinden van de juiste locatie.

Meetables exploiteert, adviseert en is actief met de groei van een select en kwalitatief aanbod van buitengewone vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, en Rotterdam. Het team bestaat uit experts die met je meedenken en waarop je kunt vertrouwen.

Boeken bij Meetables partnerlocaties garandeert constante kwaliteit voor iedere bijeenkomst op een inspirerende vergaderlocatie. Met het gevoel dat alles klopt en net een beetje meer. 

Meetables denkt mee en adviseert

Wij denken graag met je mee om te kijken welke locatie het beste aansluit bij je aanvraag. Bel ons daarom gerust. We kunnen dan ook gelijk de beschikbaarheid voor je checken. Wij hebben dagelijks contact met de locaties en bezoeken ze regelmatig. We brengen je daarna in contact met de locatie van je voorkeur. Als je liever rechtstreeks schakelt met de locatie, dan kan dit natuurlijk ook. Je vindt de contactgegevens onderaan iedere locatiepagina. 

Waar staan we voor?

Het succes van Meetables zit in de bereidheid van vergaderlocaties met elkaar samen te werken. Het gaat over successen met elkaar behalen en elkaar versterken. Samen zijn we een team. Samen met onze klanten. Niet als toeleverancier, maar als een partner. Onvoorwaardelijke samenwerking is ons handelsmerk. Samen 1 taal spreken. Het gaat om het team, de mensen. De gezamenlijke inspanning.

Onvoorwaardelijke toewijding. Commitment en persoonlijke aandacht. De warme contacten met onze klanten. De 1 voor allen en allen voor 1 mentaliteit. Het sterkte collectief. Het gaat niet om jou, het gaat niet om mij, het gaat om ons. We leren. We zijn succesvol. Samen zijn we succesvol. En weet je waarom? Omdat we samen beter zijn en iedere locatie tegelijkertijd uniek is.

Onze visie

De effectiviteit en opbrengst van belangrijke vergaderingen, bijeenkomsten en trainingen is groter als de locatie comfort, rust en focus waarborgt.

Comfort
Warme ontvangst, oog voor detail, goede F&B, goede stoelen, professionele apparatuur, goed bereikbaar, prettige omgeving.

Rust
Privacy, geen externe afleiding

Focus
Door te zorgen voor comfort en rust kan men zich beter concentreren om samen de beoogde doelen te bereiken.

Team Meetables

Jacintha Ruppert

 Managing Partner


In 2009 gestart met de Amstel tafel, de eerste inspirerende vergaderlocatie uit het Meetables aanbod. 

Doordat zij regelmatig nee moest verkopen verwees zij door naar andere collega's in de omgeving, zodat de klant in ieder geval werd geholpen met een gelijkwaardig en passend alternatief.

Dit zette haar aan het denken en resulteerde in 2012 tot de start van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties.

Inmiddels zijn er 23 bijzondere locaties bij Meetables aangesloten. Haar motto; samen bereik je meer dan alleen.


Mickey Dekker

Managing Partner


Werkzaam voor Meetables sinds december 2018 en sinds 2020
mede partner.

 Binnen Meetables is zij verantwoordelijk voor de marketing, sales en houdt zich bezig met new business.

Tevens is zij sparringspartner voor de aangesloten locaties en 1e aanspreekpunt voor boekers van bedrijven in hun zoektocht naar de juiste locatie op basis van hun wensen.
Wendy Verheul

Adviseur


Reeds bekend met Meetables sinds de opstartfase in 2012.

Sinds oktober 2018 betrokken bij Meetables als extern adviseur van potentiële nieuwe Meetables partnerlocaties die behoefte hebben aan begeleiding om een professionele vergaderlocatie van A tot Z in de markt te zetten.

Daarnaast is zij sparringspartner van de huidige locaties om hun dienstverlening te optimaliseren als de situatie hier om vraagt.

Lees wat onze klanten vinden van Meetables

We zijn trots dat bedrijven regelmatig bij ons boeken en het leuk vinden om te wisselen van locatie en hun ervaringen te delen. Om een gevoel te krijgen van hoe bedrijven de samenwerking met Meetables ervaren hebben we onderstaand een aantal ambassadeurs bereidt gevonden dit toe te lichten.
Echte aanrader!
Meetables is een professionele, kleine, organisatie die mooie locaties aanbiedt en passie heeft voor het Hospitality vak. Bij Meetables weet je dat alles tot in de puntjes verzorgd is. De dames zorgen ervoor dat hun klanten het bij hun partners aan niets ontbreekt. Van het offertetraject tot aan de factuur, alles verloopt altijd vlekkeloos.
Vesteda
Alles is tot in de puntjes geregeld
Als je op zoek bent naar een bijzondere locatie voor een belangrijke vergadering, laat dan Meetables de organisatie voor hun rekening nemen. Gegarandeerd dat je complimenten zult ontvangen! ABN AMRO

'Ik werk heel graag samen met Meetables'

Meetables is een professionele organisatie waar ik al bijna 10 jaar met heel veel plezier mee samenwerk. Iedere locatie is anders, bijzonder en heeft wat unieks. Alle locaties hebben geweldige gastvrouwen, zijn professioneel en maken er iedere keer weer een succes van!


Wavemaker