Duurzame vergaderlocatie boeken bij Meetables

Duurzame vergaderlocaties op diverse locaties

Achter de Dyck

Bij Achter de Dyck telen ze met respect voor omgeving en natuur. Alleen dat gebruiken wat je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt. Bewust genieten is goed voor de natuur en goed voor elkaar!


Het Lichthuis

Het Lichthuis kookt volledig vegetarisch. Deze locatie is gevestigd in een voormalige kerk uit 1928 gebouwd op een voormalige duin midden in het groene hart van Zandvoort. De authentieke details komen hier op verrassende wijze terug door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met materialen uit de kerk. Dit zorgt voor een sfeer waar je je gelijk thuis voelt. Zwier

Zwier geeft Bewust Zijn. Zij geloven dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. De inspirerende locaties zorgen voor focus en verbinding. Maak gebruik van het buitenterrein of ga het water op en laat alles even los. De keuken van Zwier verrast en voedt. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in de Havenhuisjes of luxe Zwier tenten brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

The Meetinn

The Meetinn heeft meerdere zonnepanelen, verwarmen met een warmtepomp, hebben voornamelijk oude bouwmaterialen gebruikt en zo goed als alles met tweede hands en/of gebruikte dingen ingericht, tijdens de bouw zijn er ecologische lijmen en verf etc gebruikt.


Wijnhaven in Rotterdam

’s Werelds enige Tiny houseboats gemaakt van golfkarton, in hartje Rotterdam en perfect ingericht voor een rustige vergadering, workshop of teambuildingsdag.
The Red Apple Marina ligt hartje centrum op een steenworp afstand van trekpleisters als de Markthal, Witte Huis en Oude Haven. Treinstation Blaak is tevens op 3 minuten lopen.


Rijnhaven in Rotterdam

’s Werelds enige Tiny houseboats gemaakt van golfkarton, in hartje Rotterdam en perfect ingericht voor een rustige vergadering, workshop of teambuildingsdag. Floating Rotterdam is een nieuw initiatief in de Rijnhaven van Rotterdam, tussen de metropolische Kop van Zuid en het hippe Katendrecht. Met tal van restaurants en theaters en veel watersportmogelijkheden in de buurt, wordt dit dé nieuwe hotspot.


Den Bosch

’s Werelds enige Tiny houseboats gemaakt van golfkarton, in Den Bosch en perfect ingericht voor een rustige vergadering, workshop of teambuildingsdag. Deze twee zijn gelijk aan de grootte van de Wikkelboats in de Rijnhaven, wel met een groter terras en overdekte jacuzzi.

Onze duurzame vergaderlocaties

Ben je op zoek naar een locatie buiten kantoor waar je met je team samenkomt voor effectieve vergaderingen en inspirerende brainstormsessies? Boek dan een duurzame vergaderlocatie die volledig is ingericht met als doel elkaar te stimuleren en tot unieke inzichten te komen.

Op deze pagina ontdek je de voordelen van het samenkomen in een van onze duurzame vergaderlocaties, zodat je die op een voor jullie geschikte datum kunt boeken.

Vergaderen met uitzicht op het water

Een effectieve bijeenkomst organiseren in een inspirerende vergaderlocatie? Onze duurzame vergaderruimtes zijn een uitgelezen kans. Bijzonder is dat je met je team samenkomt in een ruimte die een huiselijke sfeer ademt en ervoor zorgt dat je de volledige vrijheid voelt om unieke ideeën te delen. En deze locaties hebben een prachtig uitzicht, want je vergadert op het water. Dus terwijl je met je collega’s aan het sparren bent, kijken jullie uit over het water waar boten voorbij varen en watervogels zich laten zien. Een unieke ervaring waar je voor je werk zoveel inspiratie uit haalt.

Naast een bijzonder uitzicht over het water is duurzaamheid een ander aspect wat deze vergaderlocaties uniek maakt. Met een goede isolatie zorgen we ervoor dat de ruimte op aangename temperatuur komt en dat harde geluiden van buitenaf jullie vergadering niet verstoren. En zonnepanelen op het dak genereren groene stroom die het mogelijk maakt om de vergadering af te trappen met een verse kop koffie of thee.

Duurzame vergaderlocatie boeken?

De havens waar onze duurzame vergaderlocaties liggen

Is het iets voor jouw team om samen te komen op een duurzame vergaderlocatie op het water? We hebben een aantal mooie ruimtes ingericht die van alle benodigdheden zijn voorzien en die voor inspirerende ideeën zorgen tijdens de meeting.

  • In de Wijnhaven in Rotterdam ligt The Red Apple Marina. Centraal gelegen in het centrum van deze inspirerende stad en met uitzicht over passerende zeilboten en futen. Er is ruimte voor acht personen en de vergadering hoeft niet alleen binnen plaats te vinden. Deze locatie bevat een heerlijk buitenterras waar je nog meer kunt genieten van het uitzicht.
  • Ook in de Rijnhaven in Rotterdam liggen meerdere floatingboats waar je gebruik van kunt maken. Met 11 andere collega’s kun hier een duurzame vergaderlocatie huren. Kom een middag samen en inspireer elkaar terwijl je binnen in de sfeervolle binnenruimte of buiten op het royale terras plaatsneemt.
  • Zoek je een vergaderlocatie in Brabant, dan liggen op het water in Den Bosch twee bijzondere floatingboats. Hier kom je samen met collega’s om te genieten van het prachtige uitzicht op land en water, maar ook om een productieve vergadering te houden.

Duurzame vergaderlocaties vind je bij Meetables

Duurzame vergaderlocatie boeken bij Meetables

Wil je met je team een unieke ervaring beleven en tegelijk een inspirerende bijeenkomst met elkaar organiseren? Dan is een duurzame vergaderlocatie van Meetables de beste optie. Niet alleen vanwege de duurzaamheid, maar ook omdat de vergadermiddag zich op het water plaatsvindt. Unieker dan dit krijg je het niet. Boek daarom nu een van deze vergaderruimtes en laat je inspireren door de prachtige omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons om je te laten informeren over de mogelijkheden en plan gelijk de vergadering op het water in.