Vind de perfecte locatie
Blijf op de hoogte
Download brochure

wie is wie?

Jacintha Ruppert is eigenaresse van Meetables. Het bedrijf dat ze in 2012 is gestart en als doel heeft bijzondere ontmoetingen (meet) aan tafel (table) te verzorgen, speciaal voor de zakelijke markt.

In 2009 startte zij met een kleinschalige inspirerende vergaderlocatie De Amstel tafel. Daarvoor was zij een kleine 7 jaar werkzaam bij Bugaboo International, een gerenommeerd kinderwagenmerk. Eerst in de functie als management assistent en later als hr manager en coach.

Jacintha: "Met veel passie en plezier hebben wij dagelijks contact met directie secretaresses en management assistentes die op zoek zijn naar die ene bijzondere plek voor een bijeenkomst, training, workshop of brainstormsessie. Daar ik zelf meerdere jaren in deze functie werkzaam ben geweest en ook regelmatig vergaderlocaties moest boeken, kan ik mij goed verplaatsen in wat er speelt en wat er nodig is. Naast het leuke en intensieve klantcontact heb ik dagelijks contact met de locatiehouders om hen te adviseren, ondersteunen en mee te denken om zo hun locatie zo goed mogelijk in de markt te zetten. 

Wij zijn denk ik uniek in de vorm van samenwerken met de locaties die wij aanbieden omdat locaties er bewust voor open staan om krachten te bundelen, samen te werken en zich gezamenlijk te profileren. Hierdoor bereik je meer dan dat je in je eentje alles moet ontdekken en doen. Doordat we heel bewust een selectief en gevarieerd aanbod nastreven van unieke plekken (van kleine tot wat grotere locaties met ieder een eigen identiteit) kunnen we 9 van de 10 keer de klant van dienst zijn en versterken de locaties elkaar ook onderling. Met als eindresultaat een tevreden klant die op ons vertrouwd en graag terugkomt".

 

 

  • Heb je een buitengewone vergaderlocatie op een bijzondere plek of overweeg je er een te starten en heb je behoefte aan begeleiding en advies?
    Bel 06-81918067
    of mail naar jacintharuppert@meetables.nl