Meer informatie

Masterclasses voor op de werkvloer

Geïnteresseerd in een gezellige, gezonde en brede masterclass voor op de werkvloer? Zoek niet verder. Ik geef masterclasses voor particulieren en bedrijven om jouw werknemers te motiveren op het gebied van voeding, beweging, mindset en stressreductie.

We starten de dag buiten met een workout en storten ons daarna op een uiterst gezonde brunch. Vervolgens neem ik jullie mee in de wereld van voeding en beweging, en geef ik jullie persoonlijke tips voor meer energie (en minder dips) op de werkvloer.

Het doel van de masterclass: het creëren van bewustwording en het ter sprake brengen van het belang van blijvende gedragsverandering. Dus, kan jullie werkvloer wel wat verandering gebruiken op het brede gebied van fysieke en psychische gezondheid? Schakel me in. Ik help en inspireer jullie graag.

Op naar blijvende gedragsverandering

Voeding en lifestyle hebben een grote invloed op darmgezondheid, energieverhoging, afvallen en de werking van (jawel) je hormonen. Het aanpakken van onderliggende gezondheidsproblemen begint dus niet bij een ingewikkeld dieet en allerhande middeltjes, maar wél bij een masterclass of persoonlijk plan.

Middels leerzame (online) masterclasses, office programs of persoonlijke sessies leer ik van jou hoe je lichaam in elkaar zit, en leer jij van mij hoe we ervoor gaan zorgen dat je je lifestyle en gezondheid permanent verandert en verbetert.

De nadruk ligt daarbij op voeding en beweging, en niet op ingewikkelde diëten. Mijn coaching en adviezen zijn gebaseerd op mijn kennis (studie Leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl & Gezondheid en opleiding Medische Basiskennis en Orthomoleculaire Geneeskunde) en mijn kunde: ik ben ook praktiserend darmtherapeut.

Een masterclass waarmee we een blijvende gedragsverandering gaan realiseren – en daarbij ook nog blijven lachen, want als er íets gezond is… precies.

DE PROGRAMMA’S VAN 

VITALITIEN LIFESTYLE COACHING

1 op 1 coaching

Met de juiste voeding, beweging en lifestyle kun je bewuster, gezonder en zélfs leuker leven - en ik ga je daarbij helpen.

Office Program

Het doel? Je gezondheid verbeteren zodat je nooit meer midden op de dag lusteloos naar de klok staart en wenst dat de dag zo snel mogelijk voorbij is.

Masterclasses

Volg de online masterclass, vind jouw ideale voedingspatroon, ga eventuele klachten te lijf en verander je lifestyle. Niet voor éven, maar voorgoed.

Valentine = Vitalitien

Je hebt mijn naam misschien al voorbij zien komen, maar achter de merknaam Vitalitien schuil ik: Valentine. Een energieke en motiverende coach, als je dat van jezelf mag zeggen. 

Menselijk contact, sport en voeding speelden altijd al een belangrijke rol in mijn leven, waardoor ik besloot de studie Leefstijlcoach te volgen aan de Academie voor Leefstijl & Gezondheid. Omdat dit goed bij me paste, besloot ik me verder te ontwikkelen en volgde ik vervolgens de opleiding Medische Basiskennis bij Con Amore. Als puntjes op de i rondde ik in 2017 ook nog de studie Orthomoleculaire Geneeskunde en in 2020 de opleiding tot darmtherapeut af. 

Ondanks dat ik mezelf dus deskundige mag noemen op het gebied van beweging, gedrag en met name voeding, ben ik niet bepaald vies van lekker eten. Ik zeg altijd maar: er moet ook een beetje geleefd worden. Ik ben – zeg maar gerust – verslaafd aan bakken en chocola, en was dan ook meteen enthousiast toen ik mijn liefde voor koken mocht uiten in de vorm van recepten voor het boek Beweeg! van Arie Boomsma. 

Mijn studio

In mijn studio in Amsterdam ontvang ik mijn klanten voor één-op-één-coaching, personal training en masterclasses. Het is er licht, vrolijk en vol met planten ingericht zodat iedereen zich meteen op zijn of haar gemak voelt. 

De studio aan het gezellige Dora Tamanaplein plein in de Pijp, is goed te bereiken per fiets, tram, metro, bus of auto. Parkeren is meestal geen probleem – los van de Amsterdamse parkeertarieven. Vergeet bij een bezoekje aan de studio trouwens niet ook even naar de oude diamantenfabriek op te kijken – ooit werd daar de grootste diamant ter wereld geslepen. Heb je die dag ook meteen wat cultuur opgesnoven. 

Vertel het maar

Meer weten? Kennismaken?
Meteen beginnen? 
Mail mij.
arrow_drop_up arrow_drop_down