Blijf op de hoogte
Download brochure

Unieke vergaderlocaties omgeving Utrecht

Maak van je vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht. Uiteraard kun je de vergaderlocatie ook gebruiken voor een training of voor teambuilding activiteiten? Meetables is specialist in unieke en inspirerende vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam en Utrecht.

inspirerende vergaderlocaties omgeving Utrecht

In ons aanbod van vergaderlocaties in de omgeving van Utrecht is De Hoftafel in Kortenhoef (vlakbij Hilversum) één van onze parels vanaf de start van Meetables in 2012.

Op slechts 6km van het centrum van Utrecht bij De Bilt is 't Koningsbed in Groenekan een aanrader. Deze locatie heeft ook mogelijkheid tot overnachten (9 hotelkamers).

Tussen Utrecht en Rotterdam is LOODS10 Oudewater de perfecte vergaderlocatie om je in alle rust terug te trekken met je team en tegelijk te genieten van de natuur.

Nieuw sinds april 2019. De Krachtcentrale meetings in Huizen. Door het contrast tussen de industriële omgeving en warme inrichting, hangt er een creatieve en huiselijke sfeer. Dat maakt het een fijne plek voor brainstormsessies, vergaderingen en presentaties.

 

Onze succesformule

Zijn er specifieke ideeën of wensen? Onze service houdt niet op bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie in de omgeving van Utrecht en Amsterdam. Een belangrijke succesformule is een 9+ beleving te realiseren die de klant bij blijft en graag doet terugkomen.

Alle informatie over onze vergaderlocaties vind je op de vergaderlocatie pagina's. Meer weten? Bel 020-2011190 of mail naar info@meetables.nl.