Blijf op de hoogte
Download brochure

Inspirerende vergaderlocaties omgeving Amsterdam

Maak van je vergadering een unieke bijeenkomst door te kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Amsterdam of Utrecht. Uiteraard kun je de vergaderlocatie ook gebruiken voor een training of voor teambuilding activiteiten? Meetables is specialist in unieke en inspirerende vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam en Utrecht.


Meetables inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam

In ons aanbod van vergaderlocaties in Amsterdam is Loetje aan 't IJ een echte eyecather op de kop van de NDSM Werf met vanuit alle ruimtes prachtig uitzicht. De locatie beschikt over 4 vergaderruimtes voor groepen van 4 tot 150 personen.

In Amsterdam Zuid hebben bevindt zich onze 1e Pop-Up locatie, vlakbij de Zuidas en het Stadionplein Pop-Up ZUID  (tot 20p), incl. aparte zithoek en lunchruimte.  Stuk voor stuk geweldige vergaderlocaties in Amsterdam die naast hun specifieke karakter  ook rust en ruimtelijkheid uitstralen.

Meetables inspirerende vergaderlocaties in de omgeving van Amsterdam

In Abcoude bevinden zich De Witte Dame (tot 18p), gevestigd in een prachtig karakteristiek oud stationsgebouw en natuurlijk Villa Oldenhoff (2-12p en 13-60p) gelegen tussen Abcoude en Ouderkerk aan de Amstel op een unieke plek in de polder. Nieuw in het aanbod is onze locatie in Vinkeveen Zwier, de vrijhaven van de stad. Een heerlijke plek aan de Vinkeveense plassen waarje zelfs in luxe tenten kunt overnachten met een heerlijke boxspring.

Aan de Amstel in Ouderkerk (officieel Gemeente Amstelveen), bevindt zich Loetje's Garage (2-12 | 2-16 | 16-90) gevestigd in een voormalige Garage. Na een leegstand van 35 jaar heeft deze plek zijn naam opnieuw meer dan waar gemaakt.

Ook aan de Amstel in Ouderkerk, de Amstel tafel (tot 12p) onze locatie van het eerste uur, maar nog altijd zeer geliefd bij onze gasten die gaan voor absolute privacy in een kleine setting.

Zijn er specifieke ideeën of wensen? Onze service houdt niet op bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie in Amsterdam of omgeving. Ons doel is een 9+ beleving te realiseren die de klant bij blijft en graag doet terugkomen.

Alle informatie over onze vergaderlocaties in Amsterdam vind je op de vergaderlocatie pagina's. Meer weten? Bel 020-2011190 of mail naar info@meetables.nl.


Media