1,5 meter afstand vergaderlocatie
Milk & Meetings

Corona-proof vergaderlocatie met uniek uitzicht op melkkoeienstal

Bekijk de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Handig om te weten

Goed om te weten
    •    Gelegen in Wilnis
    •    De locatie wordt altijd exclusief aangeboden
    •    Geschikt voor 22 personen op 1,5 meter afstand
    •    2 ruimtes
    •    Continue luchtverversing door mechanische ventilatie. 
    •    Grote tuin met uitzicht op het weiland
    •    Vrij parkeren
    •    Overnachtingsmogelijkheid: Hotel Mijdrecht (10 min rijafstand)

   Faciliteiten
    •    LCD scherm, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

1,5 meter afstand vergaderlocatie in Wilnis

Een exclusieve vergaderlocatie voor 22 personen (op 1,5 meter afstand) op een schitterend en centraal gelegen Nederlands melkveebedrijf. Milk & Meetings is prachtig gelegen in een oerhollands polderlandschap.
Familie Peek vertelt je graag over hun familiebedrijf met 175 melkkoeien, waar dierwelzijn, zorg voor het milieu en natuurbehoud hand in hand gaan met high technology en robotisering. Het oude rentmeesterschap heeft zich hier ontwikkeld tot het produceren van melk onder het keurmerk ''On the Way to Planet Proof''. 

Bij Milk & Meetings ben je ook verzekerd van een duurzame vergaderdag. Onze energie komt van onze eigen windmolen en zonnepanelen. We serveren zoveel mogelijk lokaal en nationaal geproduceerd voedsel. En we werken samen met andere lokale bedrijven, zoals golfpark Wilnis en zorgboerderij ''Buurderij Van Dam'' om de lokale economie te versterken. 

Daarnaast hanteren we waar mogelijk keurmerken als UTZ, Fairtrade, On the Way to Planet Proof en biologisch. De ingrediënten zijn puur en onbewerkt, zoals echte boter en muntthee uit eigen tuin. Individueel in plastic verpakte producten is bij ons niet vinden.

Milk & Meetings

Milk & Meetings wordt altijd exclusief aangeboden en beschikt over een 2 grote ruimtes. De locatie is geschikt tot en met 22 personen om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Er zijn meerdere tafels die in verschillende opstellingen gezet kunnen worden. Beneden is er een ontvangst & lunchruimte gecreëerd met statafels en barkrukken. Boven bevindt zich de vergaderruimte met uitzicht op de melkkoeien stal.

Ventilatie
Milk & Meetings heeft zowel beneden in de lunchruimte als boven in de vergaderzaal continue luchtverversing door mechanische ventilatie. Daarnaast kunnen de openslaande deuren, zowel beneden als boven, indien gewenst, nog voor extra ventilatie zorgen. 

Opstellingen:
Boardroom: 10 personen
U- vorm: 12 personen
Carré: 14 personen
Cabaret: 16 personen
Theater: 22 personen

Tarieven

Zaalhuur
2-15 personen
1 dagdeel € 450,=
2 dagdelen € 750,=


16 - 22 personen
1 dagdeel € 550,=
2 dagdelen € 850,=


Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50


Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.
In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 september 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 september, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

Milk & Meetings
Willeke Peek
Bovendijk 38
3648 NM Wilnis

06 36 38 40 10
www.milkandmeetings.nl

arrow_drop_up arrow_drop_down