Vind de perfecte locatie
Blijf op de hoogte
Download brochure

vergaderlocatie advies

Meetables is specialist in verhuur en advisering van vergaderlocaties. Met bijna 10 jaar ervaring in het opzetten, exploiteren, verhuren en adviseren van kleinschalige en inspirerende locaties is er nu:

Meetables vergaderlocatie advies

Wij helpen enthousiaste en gepassioneerde locatiehouders het beste uit zichzelf en de locatie te halen. En.... wie weet ben jij straks ook een Meetables partnerlocatie.

Voor start-up's en locatiehouders

Een locatie starten is niet niks. Je begint enthousiast met het maken van plannen en dat is super leuk. Maar je ervaart ook al snel dat er best veel bij komt kijken om het van A tot Z goed te regelen. Best een uitdaging dus.

Overweeg je een locatie te starten of ben je je al aan het oriënteren? Je wilt meer weten wat het allemaal inhoud en waar je tegen aan loopt alvorens je die stap maakt?

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Wendy Verheul van W&DY.

W&DY

Voor advies en ondersteuning aan kleine of middelgrote meeting&eventlocaties. Elke locatie is uniek maar wat wil je met een locatie bereiken en hoe kan dat het beste worden gerealiseerd?

Concreet en op maat gemaakt advies om jouw locatie te helpen naar groei. Bij elk advies wordt gekeken naar jouw situatie. Elk traject is uniek. Op basis daarvan wordt een voorstel tot samenwerking gedaan en een aanpak op maat gemaakt.

Heb je extra ondersteuning nodig op de locatie zelf? Dan komt Wendy graag, tijdelijk, het team versterken met een hands on mentaliteit, scherp oog voor detail, een flinke dosis doorzettingsvermogen en bovenal een persoonlijke benadering.

W&DY heeft jarenlange ervaring in het opzetten, runnen en adviseren van locaties. Door een samenwerking met Meetables hebben we onze krachten gebundeld om (startende) locaties te begeleiden of bestaande locaties te helpen.

Laat je inspireren en investeer in je toekomst.

 

Meetables partnerlocatie worden?

Jacintha Ruppert begon in 2009 met een eigen locatie en in 2012 heeft ze Meetables opgezet. Meetables heeft inmiddels 12 Meetables partnerlocaties. Stuk voor stuk bijzondere locaties met een eigen identiteit en gepassioneerde eigenaren.

Wil je graag meer weten wat het betekent om Meetables partnerlocatie te zijn en hoe wij werken?

Bel Jacintha Ruppert op 06-81918067 / 020-2011190 of mail naar jacintharuppert@meetables.nl. 
Bekijk haar linkedin profiel

 

Samenwerken is de sleutel tot succes!

meetables-locatie-de-amstel-tafel-inspiration(1).jpg  vergaderen-3aardbeien.jpg tf18-s.jpg  meetables-locatie-villa-oldenhoff-sfeer-2.jpg

 

 

 

 

 


Media