arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocaties Soest

Kantoor-hub
Veldschuur Muizenburg

Uniek 'kantoor' voor een dag in gerenoveerde voormalige koeienstal - volledig Corona proof.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Ervaar de locatie

Locatie onafhankelijk werken

Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door Veldschuur Muizenburg, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

luxe vergaderruimte soest

Handig om te weten

  

Aangepast aanbod
    •    Veldschuur Muizenburg is gelegen in Soest
    •    Je bent per dag met max 10 personen en houdt 1,5 m afstand
    •    1 ruimte
    •    Grote tuin met wandelroutes in de omgeving
    •    Vrij parkeren

   Faciliteiten
    •    LCD scherm SamsungFlip met ClickShare, wifi, flip-over.

Veldschuur Muizenburg - 1,5 meter afstand locatie

Veldschuur Muizenburg is een inspirerende plek waar je je thuis kunt voelen in een rustige, bosrijke en landelijke omgeving. Een plek ook waar mentale ruimte gecreëerd wordt, waar je geïnspireerd raakt en tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen kunt komen.
De locatie beschikt over een grote ruimte die is geschikt voor 10 personen in verschillende opstellingen.
Er zijn 5 tafels die in de volgende opstellingen gezet kunnen worden: Boardroom, U-vorm of geen tafels maar alleen stoelen. Daarnaast is er nog een gezellige zithoek gecreëerd met statafels en barkrukken.

Ervaringen met Veldschuur Muizenburg

Fantastische locatie!
Afgelopen maandag met het Bestuur en de Raad van Advies een 'heidag' gehad op deze prachtige locatie! Het uitzicht is schitterend en draagt enorm bij aan de sfeer. Qua vergaderfaciliteiten ontbreekt het aan helemaal niets. Het eten is allemaal vers en met liefde bereid en dat proef je. Wij hebben al heel wat locaties mogen zien de afgelopen jaren, maar deze staat met stip op nummer 1! Kortom wij komen zeker terug en ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dankjewel Stephan voor de goede zorgen!
Stichting ECH
Unieke locatie
Veldschuur Muizenburg ligt op een hele mooie landelijke locatie, uit de groep die ik er ontvangen heb, heb ik veel positieve feedback mogen ontvangen. De locatie was net gestart en alles was dus spic and span.

Geldmaat B.V.

Tarieven

Zaalhuur
2-10 personen
1 dagdeel € 425,=
2 dagdelen € 690,=


Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
- Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
- Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
- Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
- Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur


Food & Beverages
Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
Lunch: op aanvraag

Vragen? Neem contact op

Veldschuur Muizenburg
Stephan Staal
Biltseweg 29 
3763 LC  Soest

035 – 7009 782 | 06 - 17380162

https://muizenburg.nl