arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocaties Soest

Vergaderlocatie
Veldschuur Muizenburg

Bijzondere locatie in gerenoveerde voormalige koeienstal

Ervaar de locatie

We kunnen er niet meer om heen: het corona virus raakt ons allemaal. Daarom is het noodzakelijk om ons aan te passen waar mogelijk.
Wat kan Meetables betekenen in deze situatie? Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken biedt Meetables de huidige locaties ook aan als ‘temporary offices’. 
Dit houdt in dat je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen, toch kunt samenkomen en samenwerken met max. 3 collega's in een ruimte. 

De temporary offices geven het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

luxe vergaderruimte soest

Handig om te weten

  

Aangepast aanbod
    •    Veldschuur Muizenburg is gelegen in Soest
    •    De kosten zijn 35 euro per persoon voor de locatie
    •    Je bent per dag met max. 3 personen en houdt 1,5 m afstand
    •    1 ruimte
    •    Grote tuin met wandelroutes in de omgeving
    •    Vrij parkeren

   Faciliteiten
    •    LCD scherm SamsungFlip met ClickShare, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

bijzondere vergaderlocatie soest

Unieke locatie gelegen in Soest

Veldschuur Muizenburg is een gerenoveerde voormalig koeienstal. Wat bijzonder is aan de locatie is, dat de originele vorm en balkenstructuur zijn behouden. Hier is een kleinschalige, exclusieve vergader- en trainingslocatie van gemaakt voor maximaal 16 personen.

Veldschuur Muizenburg is een inspirerende plek waar je je thuis kunt voelen in een rustige, bosrijke en landelijke omgeving. Een plek ook waar mentale ruimte gecreëerd wordt, waar je geïnspireerd raakt en tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen kunt komen.

Veldschuur Muizenburg

Veldschuur Muizenburg beschikt over een grote ruimte die is geschikt voor circa 12 tot 16 personen. Er zijn 5 tafels die in verschillende opstellingen gezet kunnen worden: Boardroom, U-vorm of geen tafels maar alleen stoelen. Daarnaast is er nog een gezellige zithoek gecreëerd met statafels en barkrukken. Op aanvraag is private dinging ook zeker mogelijk. 

Ervaringen met Veldschuur Muizenburg

Fantastische locatie!
Afgelopen maandag met het Bestuur en de Raad van Advies een 'heidag' gehad op deze prachtige locatie! Het uitzicht is schitterend en draagt enorm bij aan de sfeer. Qua vergaderfaciliteiten ontbreekt het aan helemaal niets. Het eten is allemaal vers en met liefde bereid en dat proef je. Wij hebben al heel wat locaties mogen zien de afgelopen jaren, maar deze staat met stip op nummer 1! Kortom wij komen zeker terug en ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dankjewel Stephan voor de goede zorgen!
Stichting ECH
Unieke locatie
Veldschuur Muizenburg ligt op een hele mooie landelijke locatie, uit de groep die ik er ontvangen heb, heb ik veel positieve feedback mogen ontvangen. De locatie was net gestart en alles was dus spic and span.

Geldmaat B.V.

Wil je meer weten? Neem contact op

Veldschuur Muizenburg
Stephan Staal
Biltseweg 29 
3763 LC  Soest

035 – 7009 782 | 06 - 17380162

https://muizenburg.nl