arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocaties Soest

1,5 meter afstand vergaderlocatie
Veldschuur Muizenburg

Bijzondere locatie in gerenoveerde voormalige koeienstal - volledig Corona proof
De locatie is volledig ingericht op 1,5 meter afstand.

Ervaar de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

luxe vergaderruimte soest

Handig om te weten

  

Aangepast aanbod
    •    Veldschuur Muizenburg is gelegen in Soest
    •    Geschikt tot 10 personen om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
    •    1 ruimte
    •    Grote tuin met wandelroutes in de omgeving
    •    Vrij parkeren

   Faciliteiten
    •    LCD scherm SamsungFlip met ClickShare, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

bijzondere vergaderlocatie soest

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 juni 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 juni, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Veldschuur Muizenburg - 1,5 meter afstand locatie

Veldschuur Muizenburg is een inspirerende plek waar je je thuis kunt voelen in een rustige, bosrijke en landelijke omgeving. Een plek ook waar mentale ruimte gecreëerd wordt, waar je geïnspireerd raakt en tot nieuwe ideeën en ontwikkelingen kunt komen.
De locatie beschikt over een grote ruimte die is geschikt voor 10 personen in verschillende opstellingen.
Er zijn 5 tafels die in de volgende opstellingen gezet kunnen worden: Boardroom, U-vorm of geen tafels maar alleen stoelen. Daarnaast is er nog een gezellige zithoek gecreëerd met statafels en barkrukken.

Ervaringen met Veldschuur Muizenburg

Fantastische locatie!
Afgelopen maandag met het Bestuur en de Raad van Advies een 'heidag' gehad op deze prachtige locatie! Het uitzicht is schitterend en draagt enorm bij aan de sfeer. Qua vergaderfaciliteiten ontbreekt het aan helemaal niets. Het eten is allemaal vers en met liefde bereid en dat proef je. Wij hebben al heel wat locaties mogen zien de afgelopen jaren, maar deze staat met stip op nummer 1! Kortom wij komen zeker terug en ik kan het iedereen van harte aanbevelen. Dankjewel Stephan voor de goede zorgen!
Stichting ECH
Unieke locatie
Veldschuur Muizenburg ligt op een hele mooie landelijke locatie, uit de groep die ik er ontvangen heb, heb ik veel positieve feedback mogen ontvangen. De locatie was net gestart en alles was dus spic and span.

Geldmaat B.V.

Tarieven

Zaalhuur
2-10 personen
1 dagdeel € 425,=
2 dagdelen € 690,=

Toeslag 3e dagdeel € 200,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 18,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Wil je meer weten? Neem contact op

Veldschuur Muizenburg
Stephan Staal
Biltseweg 29 
3763 LC  Soest

035 – 7009 782 | 06 - 17380162

https://muizenburg.nl