arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie utrecht huren

Kantoor hub
LOODS10 Oudewater

Unieke vergaderlocatie in het Groene Hart van de Randstad - volledig Corona proof
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Ervaar de locatie

Locatie onafhankelijk werken
Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door LOODS10 Oudewater, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Luxe vergaderlocatie Utrecht

Informatie over de locatie

 

Aangepast aanbod
    •    LOODS10 Oudewater is gelegen in Oudewater
    •    Je bent met max 20 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5m afstand van elkaar
    •    3 ruimtes beschikbaar
    •    Terras van 90m2 overdekt door stijlvol zonnedoek
    •    Vrij parkeren
Faciliteiten
    •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

LOODS10 Oudewater biedt 3 ruimtes aan

Vergaderen op 1,5 meter afstand

Vergaderlocatie LOODS10 Oudewater is een bijzondere locatie. Je geniet hier van optimaal comfort, moderne apparatuur en heerlijke maaltijden. Vergaderen in een ontspannen en ongedwongen sfeer, weg van de drukte van het dagelijkse werk, luxe gecombineerd met huiselijkheid.

Inspirerende ruimtes met een industrieel tintje, waar je gestimuleerd wordt om out-of-the-box te denken. LOODS10 Oudewater wordt altijd exclusief verhuurd en biedt twee luxe vergaderruimtes. 
De grote vergaderruimte biedt circa 64 m² en is uitgerust met moderne communicatieapparatuur waaronder een groot interactief digitaal beeldscherm (75 inch). De standaard opstelling bestaat uit een tot 1.2 meter in hoogte verstelbare tafel (4.20 x 1.60 m).

Max aantal gasten om 1,5 afstand te waarborgen:
Boardroom: 8
Blok: 8
U-vorm: 8 
Carré: 10 
Cirkel: 15
Theater: 20

Extra ruimte

Naast de grote vergaderruimte  en de loungeruimte is er nog een subruimte van  circa 14m²,  ideaal voor break-out sessies of als iemand even apart wil zitten om te werken.

Ervaringen met LOODS10 Oudewater

Een pareltje

Onze vergadering heeft vorige week bij LOODS10  Oudewater plaats gevonden. Wij vergaderen regelmatig bij vergelijkbare locaties; enkele daarvan springen er in alle opzichten uit. LOODS10 Oudewater is zo'n locatie. Het klopt allemaal, locatie, samenwerking, sfeer, middelen, service.


Jammer dat deze review er misschien voor zorgt dat de locatie zó in de belangstelling komt, dat we een volgende keer naast het net vissen :). In dat geval, geheel verdiend en gegund.

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Plus Retail
FANTASTISCH!

Na een zeer geslaagde 2-daagse workshop, incl. lunches en diner, ontvang ik een uitnodiging van LOODS10 Oudewater om een review te schrijven. Eigenlijk zou ik deze locatie het liefst voor mezelf houden en aan niemand doorvertellen hoe goed het is.... ssssttt.... Toch kan je uit respect voor de geweldige eigenaren niet om een review heen. De locatie is heel mooi, alles is even verzorgd,een oude boerderij, die van binnen super modern, warm en stijlvol is ingericht!

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Nestle
Alles was tot in de puntjes verzorgd
Fantastische dag gehad bij LOODS10 in Oudewater. We hebben onze partnerdag hier gegeven voor zo'n 45 personen. Kennissessies en een afsluitende barbecue en borrel. Een hele prettige samenwerking met José en George; erg betrokken en alles was tot in de puntjes verzorgd. Zeker een aanrader voor vergaderingen of events.

ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Channable
Echte aanrader!
Een sfeervolle buitenlocatie om even buiten de kantoorsferen bij elkaar te komen. Er werd ook actief en flexibel meegedacht over het programma en mogelijke activiteiten. Ook de BBQ (met borrelbar) en de koffie waren top! Een aanrader!


ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
 Engie Infra & Mobility BV
Unieke, inspirerende locatie
LOODS10 Oudewater  is een fantastische vergaderlocatie! Wat het met name zo'n fijne plek maakt is, naast dat het erg mooi ingericht is, je de gehele locatie tot je beschikking hebt; je kunt dus makkelijk even naar een andere ruimte lopen (als je bijvoorbeeld in groepjes uiteen gaat). Daarnaast zijn de gastheer en gastvrouw uitermate vriendelijk, gastvrij en meedenkend. En tot slot: de catering is van zeer goede kwaliteit. Kortom: een aanrader, wij komen zeker weer terug!
ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Medirisk
Wij komen zeker terug! 
Het is altijd prettig om bij LOODS10 Oudewater een teambuilding programma te verzorgen. José en George hebben net als wij de klant op nummer 1 staan en de kwaliteit en persoonlijke aandacht zijn hierbij voelbaar. Ze denken goed mee, zijn flexibel en zowel de binnen ruimte als de groene boomgaard en het terras bieden voldoende mogelijkheden voor een dynamisch programma!ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater
Goesting

Tarieven

Zaalhuur
2-14 personen
1 dagdeel € 490,=
2 dagdelen € 790,=

15-20 personen
1 dagdeel € 590,=
2 dagdelen € 890,=

Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
- Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
- Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
- Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
- Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur


Food & Beverages
Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
Lunch: op aanvraag

contact gegevens tarieven ervaringen vergaderlocatie LOODS10 Oudewater

Meer informatie nodig?

LOODS10 Oudewater
George Terberg en Jose van Vliet
Oudeweg 10 A
3421 GX Oudewater
0348 508781


https://loods10oudewater.nl/