arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie oude kerk aan de Amstel

Kantoor-hub 
De Amstel tafel

Uniek 'kantoor' voor een dag in de buurt van Amsterdam - volledig Corona proof.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Bekijk de locatie

Locatie onafhankelijk werken
Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door de Amstel tafel, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Unieke vergaderlocatie oude kerk aan de amstel

De Amstel tafel

 

Kantoor-hub
• De Amstel Tafel is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel
• Max. capaciteit Corona proof aan de grote tafel is 6 personen om 1,5 meter afstand te bieden.
• Gebruik door 8 personen in combinatie met extra ruimte is mogelijk in overleg
• 2 ruimtes beschikbaar en kamer ensuite
• Privé terras aan de Amstel
• Vrij parkeren

Faciliteiten
• Verrijdbaar 55 inch digitaal scherm met digitale flip-over functie
• Wifi
• 2 flip-overs
• Bose speaker
 • Apple tv

1,5 meter afstand locatie aan het water

De Amstel tafel is in deze Corona tijd uitermate geschikt voor teams tot 8 personen die de koppen bij elkaar moeten steken om belangrijke beslissingen te nemen. De Amstel tafel staat voor professionaliteit, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy.

De Amstel tafel - 1,5 meter afstand locatie

De Amstel tafel biedt een grote 1,5 meter afstand vergaderruimte met kamer ensuite direct aan de Amstel met prachtig uitzicht. Daarnaast is er een extra ruimte die als break-out ruimte ingezet kan worden of als je even rustig wilt bellen.  De locatie is alleen geschikt in boardroom opstelling met een tafel van 3,50m bij 1,15m. Capaciteit 6 personen. De extra ruimte heeft een vierkante tafel van 1.80m bij 1.80m. Capaciteit 2-4 personen.  

Ervaring met de Amstel tafel

Geweldige locatie
Ik heb al vaker voor vergaderingen De Amstel Tafel geboekt en iedere keer weer krijg ik lovende reacties van mijn collega's terug. De locatie, de ligging, de catering.....alles is tot in de puntjes geregeld. Een fijne plek om met collega's een dag te vertoeven.Ervaringen de Amstel tafel

Schiphol

Absolute aanrader!
Ik heb al meerdere keren op deze locaties vergaderd, in alle seizoenen. De rust van deze fraaie locatie aan een prachtig plekje aan de Amstel is overweldigend. De ruimte zelf heeft een prettige sfeer en is bijzonder ingericht. De gastvrouw is spontaan, vriendelijk en hartelijk. Eten en drinken is er in overvloed. Apparatuur werkt feilloos. Kortom, ik blijf hier terugkomen.
ervaringen Ervaringen de Amstel tafel
KNGF

Hele fijne plek, wij komen zeker terug

Was zoals vanouds weer prima geregeld. Fijne locatie voor brainstormsessies met het Management Team.


recensies Amstel tafel
ABN Amro

Super geregeld allemaal!

Door omstandigheden moesten wij onze meeting, een dag voor de geplande vergadering, verzetten en de flexibiliteit die de Amstel Tafel toonde is niet van deze tijd. Dus dames nogmaals dank hiervoor. Als vergaderlocatie vinden wij De Amstel Tafel een absolute aanrader. De kleinschaligheid van de locatie spreekt erg aan. De kamers zijn gezellig ingericht en de algehele sfeer is huiselijk. Daarbij is de service absoluut top, alles was tot in de puntjes verzorgd en ook het eten is met heel veel zorg en smaak klaar gemaakt. Wij komen graag weer een keer langs.
ervaringen vergaderruimte de Amstel tafel

Dura Vermeer Rail Infra

Fijne plek 
Onder begeleiding van Schateiland hebben wij op deze fijne, prettige en huiselijke locatie de Amstel tafel een effectieve training gehad. De catering en verdere service was voortreffelijk.

recensies vergaderruimte de Amstel tafel
Koninklijke NBA

Sfeer was rustig en ontspannen

Zeer positief dat er meerdere ruimtes zijn. Sfeer was rustig en ontspannen. Eten was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw die zich positief op de achtergrond hield.
Bedankt voor de goede zorgen. In de zomer komen wij zeker terug om ook nog buiten te kunnen zitten en te kunnen genieten van het mooie uitzicht.


review vergaderruimte de Amstel tafel

IBS Capital Allies

Tarieven

Zaalhuur
Tot 8 personen
1 dagdeel € 390,=
2 dagdelen € 590,=

Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
- Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
- Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
- Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
- Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur

Food & Beverages
Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
Lunch: op aanvraag

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Vragen? Neem gerust contact met ons op

De Amstel tafel
Jacintha Ruppert
Achterdijk 64
1191 JL
Ouderkerk aan de Amstel

020-201 1190 | 06-8191 8067