arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie oude kerk aan de Amstel

Vergaderlocatie 
De Amstel tafel

Unieke locatie in de buurt van Amsterdam

Ervaar de locatie

We kunnen er niet meer om heen: het corona virus raakt ons allemaal. Daarom is het noodzakelijk om ons aan te passen waar mogelijk.
Wat kan Meetables betekenen in deze situatie? Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken biedt Meetables de huidige locaties ook aan als ‘temporary offices’.
Dit houdt in dat je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen, toch kunt samenkomen en samenwerken met max. 3 collega's in een ruimte.
De temporary offices geven het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Unieke vergaderlocatie oude kerk aan de amstel

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
• De Amstel Tafel is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel
• De kosten zijn 35 euro per persoon voor de locatie.
• Je bent per dag met maximaal 3 collega's tegelijk aanwezig
   en houdt 1,5m afstand van elkaar
• 2 ruimtes beschikbaar en kamer ensuite
• Privé terras aan de Amstel
• Vrij parkeren

Faciliteiten
• Verrijdbaar 55 inch digitaal scherm met digitale flip-over functie
• 2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
• Jambox speaker
• Bose speaker
• Apple tv

Bijzondere vergaderlocatie aan het water

De Amstel tafel is uitermat geschikt voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen, workshops, strategische of brainstormsessies tot 12 personen. De Amstel tafel staat voor professionaliteit, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy.

Vergaderlocatie De Amstel tafel

Deze locatie biedt een grote vergaderruimte met kamer ensuite. Daarnaast is er een extra ruimte waar de lunch wordt geserveerd. Tevens kan deze ingezet worden als break-out ruimte. De locatie is alleen geschikt in boardroom opstelling met een tafel van 3,50m bij 1,15m.

Ervaring met de Amstel tafel

Geweldige locatie
Ik heb al vaker voor vergaderingen De Amstel Tafel geboekt en iedere keer weer krijg ik lovende reacties van mijn collega's terug. De locatie, de ligging, de catering.....alles is tot in de puntjes geregeld. Een fijne plek om met collega's een dag te vertoeven.Ervaringen de Amstel tafel

Schiphol

Absolute aanrader!
Ik heb al meerdere keren op deze locaties vergaderd, in alle seizoenen. De rust van deze fraaie locatie aan een prachtig plekje aan de Amstel is overweldigend. De ruimte zelf heeft een prettige sfeer en is bijzonder ingericht. De gastvrouw is spontaan, vriendelijk en hartelijk. Eten en drinken is er in overvloed. Apparatuur werkt feilloos. Kortom, ik blijf hier terugkomen.
ervaringen Ervaringen de Amstel tafel
KNGF

Hele fijne plek, wij komen zeker terug

Was zoals vanouds weer prima geregeld. Fijne locatie voor brainstormsessies met het Management Team.


recensies Amstel tafel
ABN Amro

Super geregeld allemaal!

Door omstandigheden moesten wij onze meeting, een dag voor de geplande vergadering, verzetten en de flexibiliteit die de Amstel Tafel toonde is niet van deze tijd. Dus dames nogmaals dank hiervoor. Als vergaderlocatie vinden wij De Amstel Tafel een absolute aanrader. De kleinschaligheid van de locatie spreekt erg aan. De kamers zijn gezellig ingericht en de algehele sfeer is huiselijk. Daarbij is de service absoluut top, alles was tot in de puntjes verzorgd en ook het eten is met heel veel zorg en smaak klaar gemaakt. Wij komen graag weer een keer langs.
ervaringen vergaderruimte de Amstel tafel

Dura Vermeer Rail Infra

Fijne plek 
Onder begeleiding van Schateiland hebben wij op deze fijne, prettige en huiselijke locatie de Amstel tafel een effectieve training gehad. De catering en verdere service was voortreffelijk.

recensies vergaderruimte de Amstel tafel
Koninklijke NBA

Sfeer was rustig en ontspannen

Zeer positief dat er meerdere ruimtes zijn. Sfeer was rustig en ontspannen. Eten was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw die zich positief op de achtergrond hield.
Bedankt voor de goede zorgen. In de zomer komen wij zeker terug om ook nog buiten te kunnen zitten en te kunnen genieten van het mooie uitzicht.

review vergaderruimte de Amstel tafel

IBS Capital Allies

contact gegevens de Amstel tafel

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

De Amstel tafel
Achterdijk 64
1191 JL
Ouderkerk aan de Amstel

020-2011190