arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie oude kerk aan de Amstel

1,5 meter afstand vergaderlocatie 
De Amstel tafel

Unieke locatie in de buurt van Amsterdam - volledig Corona proof.
De locatie is volledig ingericht op 1,5 meter afstand.

Ervaar de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Unieke vergaderlocatie oude kerk aan de amstel

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
• De Amstel Tafel is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel
• De locatie is geschikt tot 6 personen om de 1,5 meter afstand te bieden. Gebruik door 8 personen is mogelijk in overleg
• 2 ruimtes beschikbaar en kamer ensuite
• Privé terras aan de Amstel
• Vrij parkeren

Faciliteiten
• Verrijdbaar 55 inch digitaal scherm met digitale flip-over functie
• 2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken
• Bose speaker
 • Apple tv

1,5 meter afstand vergaderlocatie aan het water

De Amstel tafel is in deze Corona tijd uitermate geschikt voor kleine management teams tot 6 personen die de koppen bij elkaar moeten steken om belangrijke beslissingen te nemen. De Amstel tafel staat voor professionaliteit, flexibiliteit, inspiratie en rust en garandeert absolute privacy.

De Amstel tafel - 1,5 meter afstand vergaderlocatie

De Amstel tafel biedt een grote 1,5 meter afstand vergaderruimte met kamer ensuite direct aan de Amstel met prachtig uitzicht. Daarnaast is er een extra ruimte waar de lunch wordt geserveerd. Tevens kan deze ingezet worden als break-out ruimte. De locatie is alleen geschikt in boardroom opstelling met een tafel van 3,50m bij 1,15m. In Corona proof opstelling kan men met 6 personen aan tafel plaatsnemen.

Flexibele boekingsvoorwaarden
In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 juni 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 juni, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Ervaringen met de Amstel tafel

Geweldige locatie
Ik heb al vaker voor vergaderingen De Amstel Tafel geboekt en iedere keer weer krijg ik lovende reacties van mijn collega's terug. De locatie, de ligging, de catering.....alles is tot in de puntjes geregeld. Een fijne plek om met collega's een dag te vertoeven.Ervaringen de Amstel tafel

Schiphol

Absolute aanrader!
Ik heb al meerdere keren op deze locaties vergaderd, in alle seizoenen. De rust van deze fraaie locatie aan een prachtig plekje aan de Amstel is overweldigend. De ruimte zelf heeft een prettige sfeer en is bijzonder ingericht. De gastvrouw is spontaan, vriendelijk en hartelijk. Eten en drinken is er in overvloed. Apparatuur werkt feilloos. Kortom, ik blijf hier terugkomen.
ervaringen Ervaringen de Amstel tafel
KNGF

Hele fijne plek, wij komen zeker terug

Was zoals vanouds weer prima geregeld. Fijne locatie voor brainstormsessies met het Management Team.


recensies Amstel tafel
ABN Amro

Super geregeld allemaal!

Door omstandigheden moesten wij onze meeting, een dag voor de geplande vergadering, verzetten en de flexibiliteit die de Amstel Tafel toonde is niet van deze tijd. Dus dames nogmaals dank hiervoor. Als vergaderlocatie vinden wij De Amstel Tafel een absolute aanrader. De kleinschaligheid van de locatie spreekt erg aan. De kamers zijn gezellig ingericht en de algehele sfeer is huiselijk. Daarbij is de service absoluut top, alles was tot in de puntjes verzorgd en ook het eten is met heel veel zorg en smaak klaar gemaakt. Wij komen graag weer een keer langs.
ervaringen vergaderruimte de Amstel tafel

Dura Vermeer Rail Infra

Fijne plek 
Onder begeleiding van Schateiland hebben wij op deze fijne, prettige en huiselijke locatie de Amstel tafel een effectieve training gehad. De catering en verdere service was voortreffelijk.

recensies vergaderruimte de Amstel tafel
Koninklijke NBA

Sfeer was rustig en ontspannen

Zeer positief dat er meerdere ruimtes zijn. Sfeer was rustig en ontspannen. Eten was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw die zich positief op de achtergrond hield.
Bedankt voor de goede zorgen. In de zomer komen wij zeker terug om ook nog buiten te kunnen zitten en te kunnen genieten van het mooie uitzicht.


review vergaderruimte de Amstel tafel

IBS Capital Allies

Tarieven

Zaalhuur
Tot 8 personen
1 dagdeel € 390,=
2 dagdelen € 590,=
Toeslag 3e dagdeel € 150,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig? Neem contact met ons op

De Amstel tafel
Jacintha Ruppert
Achterdijk 64
1191 JL
Ouderkerk aan de Amstel

020-201 1190 | 06-8191 8067