arrow_drop_up arrow_drop_down

Kantoor-hub
De Krachtcentrale - hemelkamer

Uniek 'kantoor' voor een dag in Huizen volledig Corona proof.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Bekijk de locatie

Locatie onafhankelijk werken
Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door de Krachtcentrale meetings, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Handig om te weten

Aangepast aanbod
    •    De Krachtcentrale is gelegen in Huizen
    •    Je bent met max 6 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5m afstand van elkaar
    •    Vrij parkeren

Faciliteiten
    •    Flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken

De Hemelkamer

Vergaderen, brainstormen of coachen onder de voorbijtrekkende wolken? Dat kan in de Hemelkamer. Deze unieke ruimte heeft een glazen dak waardoor u regelrecht de hemel in tuurt. Het ultieme gevoel van vrijheid. De Hemelkamer telt 40m2 en is voorzien van een tafel voor 6 personen en presentatiescherm. Het dak is van glas met zicht op de hemel. Op basis van uw wensen delen wij de ruimte optimaal in.

Tarieven

Zaalhuur
Tot 6 personen
1 dagdeel € 275,=
2 dagdelen € 395=


Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
- Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
- Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
- Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
- Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur


Food & Beverages
Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
Lunch: op aanvraag
informatie vergaderlocatie De Krachtcentrale utrecht

Meer informatie nodig?

De Krachtcentrale Meetings

Chananja de Kok
Havenstraat 76
1271 AG  Huizen

035-2055008

http://www.dekrachtcentralemeetings.nl