arrow_drop_up arrow_drop_down
vergaderlocatie hoofddorp

Vergaderlocatie 
HartelijkHoofddorp

Bijzondere vergaderlocatie vlakbij Schiphol

Ervaar de locatie

We kunnen er niet meer om heen: het corona virus raakt ons allemaal. Daarom is het noodzakelijk om ons aan te passen waar mogelijk.
Wat kan Meetables betekenen in deze situatie? Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken biedt Meetables de huidige locaties ook aan als ‘temporary offices’.
Dit houdt in dat je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen, toch kunt samenkomen en samenwerken met wie jij wilt.
De temporary offices geven het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Luxe vergaderlocatie hoofddorp

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    HartlijkHoofdorp is gelegen in Hoofddorp

    •    De kosten zijn 35 euro per persoon voor de locatie

    •    Je bent per dag met max 3 personen

    •    2 ruimtes beschikbaar

    •    Privé terras

    •    Vrij parkeren op eigen terrein

Faciliteiten
 
  •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

    •    Bluetooth verbinding mogelijk met boxen

bijzondere vergaderlocatie hoofddorp

Unieke locatie met inspirerende uitstraling

HartelijkHoofddorp is gelegen in het centrum van Hoofddorp. Rustig en groen met een grote buitenruimte. Het voormalige graanpakhuis wordt altijd exclusief verhuurd aan groepen. 

De locatie biedt twee ruimtes, naast de grote vergaderruimte van 140m2 gelegen aan de achterzijde van het pand met veel daglicht, heb je ook nog de beschikking over een extra ruimte aan de voorzijde van het pand (120m2) zodat er ook in groepen gewerkt kan worden. De locatie biedt een grote wand van 12m lang, dus ideaal voor brainstormsessies waarbij flip-over papier gebruikt wordt.

HartelijkHoofddorp

Unieke vergaderlocatie uitermate geschikt om in groepjes te werken.

Ervaringen met HartelijkHoofddorp

Geweldige locatie

Recent een teamdag voor 20 man op inhoud, strategie en samenwerking begeleid op locatie Hartelijk Hoofddorp van Ellen. Als facilitator van een sessie die zowel hard werken is als waar je gevoelige zaken boven tafel gaat brengen, is het zo prettig om te werken in een ruimte waar het zowel fijn is om te zíjn, als waar mensen het gewoon begrijpen.

ervaringen vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
The Change Collective
Absolute aanrader!

Een super gezellige fijne ruimte met veel licht waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Het eten is super lekker en gezond.

Het contact telkens gemakkelijk en flexibel.
recensies vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
L'Oreal Nederland B.V. 
Wij komen zeker terug
De inspirerende en warme sfeer van “Hartelijk Hoofddorp” draagt bij tot een geslaagde bijeenkomst! Alles is tot in de puntjes verzorgd door Ellen de gastvrouw. Tot snel ziens.

review vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
Abbvie
TOP locatie
Onze training heeft meer rendement opgeleverd door de geweldige locatie. Sfeervol, modern en ontspannen. De verzorging is geweldig, aan niets ontbreekt het. Al het eten was puur, heerlijk en eerlijk! Ellen en haar team staan garant voor een geweldige hospitality!


review vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
Mc Donald's
WOW!
Dare to try something different: IT IS AWESOME in many ways: location, food & service. You won’t regret.
JUST DO IT!
review vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
Nike
Unieke vergaderplek
Wie had kunnen denken dat er, te midden van de stedelijkheid van Hoofddorp, een plek zou zijn waar je je waant in de rust van een Franse boerderij midden in de Ardèche. Hartelijk Hoofddorp is die plek. Het geheim van de huiselijk ingerichte Graanschuur schuilt niet alleen in alle kleine decoratieve details, de fijne ruimtes en het ontspannen 'buitenverblijf', maar zeker ook in het gastvrouwschap van Ellen. Zij zorgt direct voor een warme, ongedwongen sfeer, waardoor je in staat bent om even volledig te 'ontkoppelen' van de dagelijkse hectiek en je volledig te focussen op de 'taak' van dat moment. ....en oh ja...het eten was VERRUKKULLUK! Ellen bedankt! We komen zeker terug!
PSR Groep
contact gegevens hartelijk hoofddorp

Meer informatie nodig?

Hartelijk Hoofddorp
Ellen Immink
Hoofdweg 661
2131 BB   Hoofddorp
06-83430349

https://www.hartelijkhoofddorp.nl