arrow_drop_up arrow_drop_down
vergaderlocatie hoofddorp

1,5 meter afstand vergaderlocatie 
HartelijkHoofddorp

Bijzondere vergaderlocatie vlakbij Schiphol - volledig Corona proof
De locatie is volledig ingericht op 1,5 meter afstand.

Ervaar de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Luxe vergaderlocatie hoofddorp

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    HartlijkHoofdorp is gelegen in Hoofddorp
    •    Je bent met max 12 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5m afstand van elkaar
    •    Corona hygiëne pakket (desinfecterende gel, handschoentjes, zakdoekjes)
    •    2 ruimtes beschikbaar
    •    Privé terras
    •    Vrij parkeren op eigen terrein
    •    Diverse restaurants op loopafstand
    •    Hotels in nabije omgeving (Holiday Inn, Hyatt)

Faciliteiten
 
  •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

    •    Bluetooth verbinding mogelijk met boxen

bijzondere vergaderlocatie hoofddorp

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 31 december 2020 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 31 december, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

HartelijkHoofddorp - 1,5 meter afstand vergaderlocatie

HartelijkHoofddorp is gelegen in het centrum van Hoofddorp. Rustig en groen met een grote buitenruimte. Het voormalige graanpakhuis wordt altijd exclusief verhuurd aan groepen. 

De locatie is geschikt tot 12 personen in alle opstellingen en biedt twee ruimtes, naast de grote vergaderruimte van 140m2 gelegen aan de achterzijde van het pand met veel daglicht, heb je ook nog de beschikking over een extra ruimte aan de voorzijde van het pand (120m2) zodat er ook in groepen gewerkt kan worden. De locatie biedt een grote wand van 12m lang, dus ideaal voor brainstormsessies waarbij flip-over papier gebruikt wordt.

Ervaringen met HartelijkHoofddorp

Geweldige locatie

Recent een teamdag voor 20 man op inhoud, strategie en samenwerking begeleid op locatie Hartelijk Hoofddorp van Ellen. Als facilitator van een sessie die zowel hard werken is als waar je gevoelige zaken boven tafel gaat brengen, is het zo prettig om te werken in een ruimte waar het zowel fijn is om te zíjn, als waar mensen het gewoon begrijpen.

ervaringen vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
The Change Collective
Absolute aanrader!

Een super gezellige fijne ruimte met veel licht waar alle faciliteiten aanwezig zijn. Het eten is super lekker en gezond.

Het contact telkens gemakkelijk en flexibel.
recensies vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
L'Oreal Nederland B.V. 
Wij komen zeker terug
De inspirerende en warme sfeer van “Hartelijk Hoofddorp” draagt bij tot een geslaagde bijeenkomst! Alles is tot in de puntjes verzorgd door Ellen de gastvrouw. Tot snel ziens.

review vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
Abbvie
TOP locatie
Onze training heeft meer rendement opgeleverd door de geweldige locatie. Sfeervol, modern en ontspannen. De verzorging is geweldig, aan niets ontbreekt het. Al het eten was puur, heerlijk en eerlijk! Ellen en haar team staan garant voor een geweldige hospitality!


review vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
Mc Donald's
WOW!
Dare to try something different: IT IS AWESOME in many ways: location, food & service. You won’t regret.
JUST DO IT!
review vergaderlocatie Hartelijk Hoofddorp
Nike
Unieke vergaderplek
Wie had kunnen denken dat er, te midden van de stedelijkheid van Hoofddorp, een plek zou zijn waar je je waant in de rust van een Franse boerderij midden in de Ardèche. Hartelijk Hoofddorp is die plek. Het geheim van de huiselijk ingerichte Graanschuur schuilt niet alleen in alle kleine decoratieve details, de fijne ruimtes en het ontspannen 'buitenverblijf', maar zeker ook in het gastvrouwschap van Ellen. Zij zorgt direct voor een warme, ongedwongen sfeer, waardoor je in staat bent om even volledig te 'ontkoppelen' van de dagelijkse hectiek en je volledig te focussen op de 'taak' van dat moment. ....en oh ja...het eten was VERRUKKULLUK! Ellen bedankt! We komen zeker terug!
PSR Groep

Tarieven

  Zaalhuur
  2-8 personen
  1 dagdeel € 350,=
  2 dagdelen € 550,=

  9-12 personen
  1 dagdeel € 450,=
  2 dagdelen € 650,=

  Food & Beverages
  Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
  Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
  Luxe lunch (vegetarisch) € 23,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

contact gegevens hartelijk hoofddorp

Meer informatie nodig?

Hartelijk Hoofddorp
Ellen Immink
Hoofdweg 661
2131 BB   Hoofddorp
06-83430349

https://www.hartelijkhoofddorp.nl