arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie hilversum

1,5 meter afstand vergaderlocatie 
De Hoftafel

Unieke vergaderlocatie met grote tuin - volledig Corona proof

Ervaar de locatie

De nieuwe sociale regels en afspraken binnen de maatschappij dwingen ook ons tot creativiteit. Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren. In kleine groepen bij elkaar komen is daarom nu al mogelijk als het voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden noodzakelijk is en de situatie hier om vraagt.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken passen de locaties van Meetables zich aan om de 1,5 meter afstand te waarborgen.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Bijzondere vergaderlocatie hilversum

Handig om te wetenAangepast aanbod
    •    Gelegen in Kortenhoef (bij Hilversum)
    •    Geschikt tot 10 personen om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
    •    Aangrenzende open keuken
    •    2 break-out rooms en extra coffee corner
    •    Grote tuin met pergola
    •    Vrij parkeren
    •   Mogelijkheid tot overnachten bij:
         De Nederlanden - Vreeland
         Gooiland - Hilversum
         Lapershoek - Hilversum
         Fletcher hotel - Loosdrecht 
         Vestinghotel - Naarden

  Faciliteiten
    •    Beamer, electrisch scherm, wifi, flip-overs, pennen, notitieblokken

inspirerende vergaderruimte hilversum

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 juni 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 juni, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

De Hoftafel

 Een heerlijke plek om in alle privacy samen te komen. De locatie de Hoftafel is in Corona opstelling geschikt tot 10 personen en beschikt over 3 extra ruimtes op de 1e verdieping die ingezet kunnen worden mocht men in groepjes willen opsplitsen.

Opvallend aan locatie de Hoftafel is het oog voor detail van gastvrouw José  Hamilton en de persoonsgerichte service. De locatie is ingericht met diverse mooie design voorwerpen en is ruim van opzet. Aan alles is gedacht. De persoonlijke en warme inrichting maken dat het voelt als thuis.

Ervaringen over de Hoftafel

Geweldige plek
Wat is de Hoftafel een heerlijke locatie, echt top. Huiselijk en van alle gemak voorzien. Alle lof voor Jose overigens, super gastvrouw!

Hoor zelfs terug dat het succes van de meeting te danken is aan de locatie. Mooier kan niet.

Ervaringen De Hoftafel hilversum
De Telefoongids
Absolute aanrader!
Tijdens het boeken werd ik heel fijn en goed geholpen! De locatie De Hoftafel was prachtig en de gastvrouw zeer vriendelijk! Bovendien was het eten en drinken heerlijk. Dankzij dit alles hebben we een zeer goede dag gehad met betekenisvolle gesprekken.
recensies De Hoftafel hilversum
Energized

Super locatie

De mensen waren enthousiast over de locatie, dus bedankt voor de goede tip! Alles was naar wens. Echt een heerlijke plek om te vertoeven met je team. Home away from home. Fijne gastvrouw. We komen zeker terug!


review De Hoftafel hilversum
Zwitserleven
Gave lokatie

Echt lekker om een dagje, buiten de waan van de dag, te praten over van alles wat ons bezig houdt.

De ambiance van de Hoftafel is dan perfect. Een prettige, gezellige praatkamer, een heerlijke woonkeuken, goede (koffie) apparatuur, een prachtige tuin en fijne aandacht van de gastvrouw geven de gesprekken een perfect fundament.

recensies De Hoftafel hilversum
Steam
Hier moet je zijn met je team
We hebben een hele goede dag gehad. Wat een prachtig pand en een super service. Onze complimenten!
Ik heb jullie locatie dan ook direct gedeeld met andere secretaresse collega’s binnen Vrumona.ervaringen De Hoftafel hilversum
 Vrumona
Wij komen zeker terug
Hele fijne locatie met een prachtige tuin, huiselijk en rustig.


De Hoftafel als locatie voor de off site was echt super. Dit is er eentje voor de favorieten lijst.

Goede keuze!

Amsterdam UMC Orthopedie

Tarieven

Zaalhuur
2-10 personen
1 dagdeel € 410,=
2 dagdelen € 650,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Heb je meer informatie nodig?

De Hoftafel
Jose Hamilton
Emmaweg 86
1241 LJ  Kortenhoef

Aanvragen voor deze locatie worden verzorgd door Team Meetables

020-2011190