Vergaderlocatie 
SU CASA

Unieke vergaderlocatie in Haarlem

Ervaar de locatie

Informatie over de locatie

Handig om te weten
    •    Gelegen in Haarlem
    •    Geschikt tot 14 personen
    •    2 ruimtes
    •    Aangrenzende open keuken + tuin
    •    Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto
    •    Diner op locatie mogelijk

  Faciliteiten
    •    2xTV, wifi, 2 flip-overs, pennen, notitieblokken, Meeting Owl op aanvraag.
    •    Vloerverwarming, luchtzuivering

Bereikbaarheid optimaal met openbaar vervoer en met auto.
SU CASA is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het is op 2 minuten loopafstand vanaf de bushalte op het Houtplein. Er is daar ook een parkeergarage. 

SU CASA

SU CASA is een hoogwaardige inspirerende huiselijke vergaderlocatie die extra waarde levert aan je teamsessie of training voor 14 personen in boardroom en voor 12 personen in een kring opstelling. Er is een prachtige keuken en lunch – diner plek aangrenzend aan een heerlijke romantische stadstuin in hartje centrum Haarlem. Naast de zithoek en de aangrenzende keuken is er ook nog een aparte ruimte waar je kunt samenkomen. 

SU CASA vind je in het leukste straatje van Haarlem Centrum: De idyllische Korte Houtstraat in de populaire wijk de Vijfhoek. Een uniek rijksmonument volledig duurzaam gerestaureerd voor inspirerende teamsessies, ontmoetingen en vergaderingen. Binnen bij SU CASA vind je rust, zachte kleuren, warmte en kalmte. De stille stadstuin voelt als een mooi verlengstuk daarvan met vogels en groen.

Eigenaresse Cleo is daarnaast ook in te huren als trainer en heeft meer dan dertig jaar ervaring binnen vele organisaties op het gebied van Team samenwerking, het Enneagram,  Persoonlijk leiderschap en Management training en coaching. De trainingen worden ontwikkeld op basis van maatwerk. Ook wordt de ruimte aangeboden voor kleinschalige diners met een bijzondere styling die op maat en in overleg gecreëerd wordt. Persoonlijk, kleinschalig, exclusief en met hoogwaardige materialen en de ultieme persoonlijke service zoals je dat hier mag verwachten.

Restaurants in de buurt:Su casa bevindt zich midden in het centrum van Haarlem omgeven door vele restaurants. Onze top drie is: Basti Jan, Ratatouille en Mano.

Activiteiten:Stadswandeling:ontdek de rijke geschiedenis met z’n bijzondere hofjes, binnentuinen en architectuur. Rondleiding met privé gids.

Ontdek Haarlem met de waterkoets: Kijken, proeven en proosten op het water. Mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

Reviews

Goede teamdag

Als geen ander weet Cleo keer op keer pareltjes te maken van bijzondere vergaderlocaties. Intiem, hoogwaardig, aandacht voor details en vooral persoonlijk en ondersteunend. We hebben genoten van haar SU Casa en haar huis voelt als de onze. Dankjewel Cleo.Ervaringen De Hoftafel hilversum
Absolute aanrader!

Wat een inspirerende plek om te mogen vergaderen met mijn team. Een goede, verbindende locatie draagt echt bij aan een dag om je effectiviteit te vergroten.

Onze investering meer dan waard. Fijne hoogwaardige gezonde lunch en goed snacks en hapjes. En met en hoop inspiratie weer terug naar huis.

recensies De Hoftafel hilversum

Super locatie

Wij werken al vele jaren met Cleo als trainer en coach. En nu weer op haar eigen locatie aan de slag met ons team. De rust midden in de stad is ongekend en de inrichting wil je zo in je eigen huis. Hoogwaardig en overal is aan gedacht. Luxe zonder overdaad, duurzaam en met aandacht. Ik raad deze locatie echt iedereen aan.


review De Hoftafel hilversum

Tarieven

Zaalhuur
2-14 personen
1 dagdeel € 650,=
2 dagdelen € 750,=
3 dagdelen € 900,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 15
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 24
Luxe lunch € 26

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Heb je meer informatie nodig?

SU CASA
Cleo Epskamp
Korte Houtstraat 16
2011 ZP  HAARLEM

0653120529

www.vergaderenbijsucasa.nl