arrow_drop_up arrow_drop_down
Vergaderlocatie omgeving Utrecht

Kantoor-hub
Heidehut De Maerle

Uniek 'kantoor' voor een dag aan de hei in Bussum - volledig Corona proof.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Bekijk de locatie

Locatie onafhankelijk werken

Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door Heidehut de Maerle, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Luxe vergaderlocatie omgeving Utrecht

Handig om te weten

Goed om te weten
    •    Gelegen in Bussum, aan de hei
    •    Max. capaciteit Corona proof aan tafel is 6 personen. Gebruik door 10 personen
         is mogelijk in overleg (bijv. in geval brainstorm, gebruik meerdere ruimtes)
    •    Alleen voor een hele dag te boeken
    •    3 ruimtes 
    •    Grote tuin
    •    Vrij parkeren

Faciliteiten

    •     lcd scherm 75" aan de muur, 1 flip-over, wifi, pennen, notitieblokken

Ideaal voor heisessies

Heidehut de Maerle is gelegen op een prachtig perceel gelegen in een rustige wijk in Bussum. Deze locatie is ideaal voor echte heisessies, de locatie sluit, met een eigen wandelpad, direct aan de hei. Samen in alle rust kunnen focussen met alle comfort en ook nog lekker uitwaaien tijdens een break.

Heidehut de Maerle

Heidehut de Maerle is gelegen op een prachtig perceel gelegen in een rustige wijk in Bussum. Heidehut de Maerle is ideaal voor als je een dag op de hei wenst door te brengen. De locatie grenst namelijk direct aan op de hei, met een eigen wandelpad.

Deze inspirerende vergaderlocatie is zo ingedeeld dat er verschillende ruimtes gebruikt kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand er kan evengoed gewerkt worden in kleine groepjes. De prachtige hoofdruimte voelt huiselijk aan, biedt veel licht en is professioneel uitgerust.

Liever even apart zitten? Er is een sfeervol ingerichte lounge hoek waardoor het voelt alsof je in het buitenland bent.

Ervaringen met Heidehut de Maerle

Absolute aanrader

Voor een zeer vertrouwelijke bijeenkomst met drie direkteuren waar belangrijke onderwerpen behandeld moesten worden, was deze locatie intiem vertrouwd en uitermate geschikt. De Catering ondersteunde deze bijeenkomst geweldig.

recensies vergaderlocatie Heidehut De Maerle
BEEQUIP

Ideaal voor brainstormsessie

Met onze afdeling hebben wij hier een productieve heidag gehad. Alles was perfect tot in de puntjes verzorgd en aan alles was gedacht. De ideale locatie voor een brainstorm!recensies vergaderlocatie Heidehut De Maerle

ABN Amro

Eten was heerlijk!

Zeer positief dat er meerdere ruimtes zijn. Sfeer was rustig en ontspannen. Eten was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw die zich positief op de achtergrond hield. Bedankt voor de goede zorgen.recensies vergaderlocatie Heidehut De Maerle

Anoniem

Tarieven

Zaalhuur
Tot 10 personen
1 dagdeel € 425,=

2 dagdelen € 690,=


Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
- Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
- Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
- Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
- Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur

Food & Beverages
Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
Lunch: op aanvraag

Heb je meer informatie nodig?

Heidehut de Maerle
Patty Bijl
Nieuwe 's Gravelandseweg 77a
1406 NC  Bussum

06-28853569