Vergaderlocatie omgeving Utrecht

1,5 meter afstand vergaderlocatie 
Heidehut De Maerle

Exclusieve vergaderlocatie aan de hei in Bussum - volledig Corona proof

Ervaar de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Luxe vergaderlocatie omgeving Utrecht

Handig om te weten

 

Goed om te weten
    •    Gelegen in Bussum, aan de hei
    •    Geschikt tot 6 personen om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
    •    3 ruimtes 
    •    Grote tuin
    •    Vrij parkeren
    •    Overnachtingsmogelijkheden: 
         Hotel Gooiland in Hilversum
         Vestinghotel in Naarden
         Jan Tabak in Bussum

Faciliteiten

    •     lcd scherm 75" aan de muur, 1 flip-over, wifi, pennen, notitieblokken

Ideaal voor heisessies

Heidehut de Maerle is gelegen op een prachtig perceel gelegen in een rustige wijk in Bussum. Deze locatie is ideaal voor echte heisessies, de locatie sluit, met een eigen wandelpad, direct aan de hei. Samen in alle rust kunnen focussen met alle comfort en ook nog lekker uitwaaien tijdens een break.

bijzondere vergaderruimte Utrecht

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 september 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 september gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Heidehut de Maerle

Heidehut de Maerle is gelegen op een prachtig perceel gelegen in een rustige wijk in Bussum. Heidehut de Maerle is ideaal voor als je een dag op de hei wenst door te brengen. De locatie grenst namelijk direct aan op de hei, met een eigen wandelpad.

Deze inspirerende vergaderlocatie is zo ingedeeld dat er verschillende ruimtes gebruikt kunnen worden. Er wordt rekening gehouden met de 1,5 meter afstand er kan evengoed gewerkt worden in kleine groepjes. De prachtige hoofdruimte voelt huiselijk aan, biedt veel licht en is professioneel uitgerust. De lunch vindt plaats in de gezellige keuken of aan de prachtige nieuwe loungetafel buiten.

Liever even apart zitten? Er is een sfeervol ingerichte lounge hoek waardoor het voelt alsof je in het buitenland bent. Gastvrouw Patty, tevens eigenaresse van deze inspirerende vergaderlocatie, zorgt dat het gasten aan niets ontbreekt. Op catering gebied wordt lokaal samengewerkt met Trev’s Soep.

Ervaringen met Heidehut de Maerle

Absolute aanrader

Voor een zeer vertrouwelijke bijeenkomst met drie direkteuren waar belangrijke onderwerpen behandeld moesten worden, was deze locatie intiem vertrouwd en uitermate geschikt. De Catering ondersteunde deze bijeenkomst geweldig.

recensies vergaderlocatie Heidehut De Maerle
BEEQUIP

Ideaal voor brainstormsessie

Met onze afdeling hebben wij hier een productieve heidag gehad. Alles was perfect tot in de puntjes verzorgd en aan alles was gedacht. De ideale locatie voor een brainstorm!recensies vergaderlocatie Heidehut De Maerle

ABN Amro

Eten was heerlijk!

Zeer positief dat er meerdere ruimtes zijn. Sfeer was rustig en ontspannen. Eten was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw die zich positief op de achtergrond hield. Bedankt voor de goede zorgen.recensies vergaderlocatie Heidehut De Maerle

Anoniem

Tarieven

Zaalhuur
Tot 6 personen
1 dagdeel € 425,=

2 dagdelen € 690,=
Toeslag 3e dagdeel€ 150,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Heb je meer informatie nodig?

Heidehut de Maerle
Patty Bijl
Nieuwe 's Gravelandseweg 77a
1406 NC  Bussum

06-28853569

arrow_drop_up arrow_drop_down