Vergaderlocatie Brabant boeken bij Meetables?

Bijzondere vergaderlocaties in Brabant

Object43

Object43 biedt 1 ruimte en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Raamsdonk, in de buurt van Breda.

Met enige regelmaat organiseer je een brainstormsessie waarin je met collega’s of samenwerkingspartners samenkomt en de nieuwste ideeën en trends bespreekt. Dat doe je het liefst in een inspirerende omgeving waar ruimte is om te sparren en elkaar te stimuleren tot verrassende inzichten.


Ontbreekt die ruimte op kantoor of wordt de vergaderzaal grotendeels bezet gehouden voor andere afspraken? Reserveer dan een vergaderlocatie in Brabant die door Meetables wordt verzorgd. Meer weten over de mogelijkheden? Die vind je op deze pagina.

Een volledig verzorgde ruimte om in te vergaderen

Terwijl jij de agenda opzet voor een productieve samenkomst met collega’s, zijn wij er om de vergaderruimte optimaal in te richten. Alles wat je nodig hebt om de vergadering goed te kunnen leiden en tot waardevolle ideeën te komen, is voorhanden op een van onze inspirerende vergaderlocaties. Informeer naar de mogelijkheden, zodat je goed voorbereid de meeting af kunt trappen.

Goede ideeën en inzichten moeten gevoed worden. Gelukkig hoef je bij ons niet aan te schuiven met een lege maag. De vergadering begin je met een heerlijk en voedzaam ontbijt, lunch of diner, zodat je voldoende energie hebt om je hersenen te laten kraken.

Vergaderlocatie Brabant

Een authentieke en inspirerende vergaderlocatie in Brabant

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie in Brabant, dan heeft Meetables een bijzondere plek voor je beschikbaar. In de buurt van Breda staat een modern-industriële boerderij genaamd Object43, waar je de aandacht voor de authentieke elementen proeft. Met behoud van deze originele kenmerken is de boerderij getransformeerd tot een bijzondere vergaderruimte. Voorzien van de benodigde faciliteiten biedt de lichte en ruimtelijke locatie jou de mogelijkheid om je samen met je collega’s te laten inspireren. Bekijk hier wat je kunt verwachten als je deze vergaderlocatie in Brabant boekt:

  • Flexibel in te richten vergaderzalen met een huiselijke en gezellige sfeer
  • Gelegen in Raamsdonk
  • Beschikbaar voor groepen tot 20 personen
  • Beschikt over een patio met sfeervolle verlichting en een vrij uitzicht over het prachtige weiland
  • Vrij parkeren op het terrein
  • Inclusief digitaal scherm op wielen, twee flip-overs, pennen en notitieblokken

Alles wat je nodig hebt voor een productieve samenkomst vind je op deze high-end vergaderlocatie. Is die toch te ver uit de buurt en zoek je een vergaderlocatie in Amsterdam of Utrecht? Ook in de Randstad zorgen wij voor een inspirerende ruimte waar je met jouw collega’s tot originele inzichten komt.

Ontbijt, lunch of diner bij vergaderlocatie in Brabant

Een vergaderlocatie in Brabant boeken doe je bij Meetables

Wil jij samen met je collega’s gebruik maken van een inspirerende ruimte om te sparren over het project dat voor jullie ligt? Boek onze vergaderlocatie in Brabant waar je de tijd en ruimte hebt om nieuwe ideeën op te doen en een vruchtbare meeting te organiseren. Heb je vragen over de faciliteiten en mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen om van de brainstormsessie een succes te maken.