arrow_drop_up arrow_drop_down

Kantoor-hub
Villa Oldenhoff

Uniek 'kantoor' voor een dag in Abcoude - volledig Corona proof.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Ervaar de locatie

Locatie onafhankelijk werken
Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door Villa Oldenhoff, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

luxe vergaderlocatie abcoude

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    Gelegen in de polder bij Abcoude
    •    Je bent met max 6 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5 m afstand van elkaar
    •    Vrij parkeren

Faciliteiten
    •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

Medium

Vergaderruimte de Medium is 70m2 groot en geschikt tot 6 personen. Deze ruimte is gelegen in het souterrain van het pand en beschikt over voldoende daglicht door middel van lichtschachten.

Ervaringen met Villa Oldenhoff

Geweldige plek

Van Villa Oldenhoff wisten we al wat we konden verwachten en we zijn zeker niet teleurgesteld. De sfeer was super en er is er niet 1 van de (uiteindelijk 17) die zich niet positief heeft uitgelaten over het eten.

Al met al, top dus!Alda Events
Aanrader!
Het was een hele geslaagde meeting gistermiddag! Iedereen enthousiast over de locatie. En die is ook echt fantastisch.
Dus alle lof! Kookworkshop was ook heel leuk.
Zeker tot de volgende keer!

Heineken

Aan alles is gedacht

Altijd weer fijn om bij jullie te gast te zijn! Aan alles is gedacht en zelfs voor de collega met de hele ingewikkelde dieet-uitdaging heeft heerlijk kunnen genieten. Het is een heerlijke locatie met gastvrouwen (in dit geval alleen maar dames!) die ons top hebben gefaciliteerd bij alles wat wij gevraagd hebben. Maar ook een aanpassing op het laatste moment was nog in te passen. Dank voor jullie service en graag tot een volgende keer!

ABN Amro

Tarieven

  Zaalhuur
  Tot 6 personen
  1 dagdeel € 320,=

  2 dagdelen € 490,=

  Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
  - Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
  - Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
  - Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
  - Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur

  Food & Beverages
  Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
  Lunch: op aanvraag

Meer informatie nodig? Neem contact op

Villa Oldenhoff
Suzanne van Blokland
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
06-24684399

www.villaoldenhoff.nl