arrow_drop_up arrow_drop_down
vergaderlocatie Abcoude

1,5 meter afstand vergaderlocatie
Villa Oldenhoff

Exclusieve vergaderlocatie in de polder omgeving Amsterdam - volledig Corona proof

Ervaar de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

luxe vergaderlocatie abcoude

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    Gelegen in de polder bij Abcoude
    •    Geschikt tot 25 personen om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
    •    2 ruimtes beschikbaar
    •    Privé terras en patio
    •    Vrij parkeren
    •    9 luxe B&B kamers

Faciliteiten
    •    LCD scherm, beamer, wifi, flip-over, pennen en notitieblokken

Flexibele boekingsvoorwaarden

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 juni 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 juni, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Bekijk Villa Oldenhoff

De polder verbindt de dorpen Ouderkerk aan de Amstel en het pittoreske Abcoude, op nog geen 10 kilometer van Amsterdam. De unieke locatie kenmerkt zich door rust, ruimte, uitzicht, luxe en comfort te midden van het boerenleven. Villa Oldenhoff combineert de uitstraling en traditie van vroeger met eigentijdse elementen. Het mooie herenhuis, waarin deze bijzondere bed and breakfast gehuisvest is, heeft een sfeervolle, moderne inrichting en is omgeven door een grote bloemrijke tuin. Bij goed weer is het hier heerlijk vertoeven. 

Villa Oldenhoff biedt 2 unieke vergaderruimtes aan

De Stallen

Vergaderruimte de Stallen is 120m2 groot, incl. aangrenzende open keuken van 60m2. De locatie kijkt uit op een weiland met een groot terras.


Opstellingen:
Boardroom: 8 personen
Blok vorm: 12 personen
Carré: 12 personen
Cabaret: 12 personen
Cirkel: 15 personen
U vorm: 15 personen
Theater: 25 personen

Medium

Vergaderruimte de Medium is 70m2 groot en geschikt tot 6 personen. Deze ruimte is gelegen in het souterrain van het pand en beschikt over voldoende daglicht door middel van lichtschachten.

Ervaringen met Villa Oldenhoff

Geweldige plek

Van Villa Oldenhoff wisten we al wat we konden verwachten en we zijn zeker niet teleurgesteld. De sfeer was super en er is er niet 1 van de (uiteindelijk 17) die zich niet positief heeft uitgelaten over het eten.

Al met al, top dus!Alda Events
Aanrader!
Het was een hele geslaagde meeting gistermiddag! Iedereen enthousiast over de locatie. En die is ook echt fantastisch.
Dus alle lof! Kookworkshop was ook heel leuk.
Zeker tot de volgende keer!

Heineken

Aan alles is gedacht

Altijd weer fijn om bij jullie te gast te zijn! Aan alles is gedacht en zelfs voor de collega met de hele ingewikkelde dieet-uitdaging heeft heerlijk kunnen genieten. Het is een heerlijke locatie met gastvrouwen (in dit geval alleen maar dames!) die ons top hebben gefaciliteerd bij alles wat wij gevraagd hebben. Maar ook een aanpassing op het laatste moment was nog in te passen. Dank voor jullie service en graag tot een volgende keer!

ABN Amro

Inspirerende vergaderplek
Ik wil even melden dat mijn directie met het bestuur een hele goede dag hebben gehad bij Villa Oldenhoff. Ze waren vol lof over de verzorging en het eten. Prima locatie, erg goed verzorgd.

Ooms
In 1 woord: GEWELDIG
De offsite was een daverend succes.
Fantastische plek, sfeervol, smaakvol, goed verzorgd. Iedereen was razend enthousiast. Dank voor de fijne samenwerking en goed dat jullie ons zo tegemoetgekomen zijn. Voor herhaling vatbaar,
Groet en dank aan het hele team!Anthos
Bijzonder goed!
Het gaat er niet om waar je goed in bent. De vraag is waar je beter in bent. Zodra je de oprit van Oldenhoff oprijdt gaat de voordeur open en word je allerhartelijkst ontvangen. Het zijn juist de kleine dingen die het doen. Medewerkers die er in slagen het leven van klanten plezierig te maken zijn de spil in het succes van de organisatie. Bij Villa Oldenhoff hebben ze dat uitstekend in de gaten.
Kofflard Resultants

Tarieven

De Stallen

Zaalhuur
2-25 personen
1 dagdeel € 490,=
2 dagdelen € 790,=

Huur exclusief
1 dagdeel € 800,=
2 dagdelen € 1150,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50


Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Medium

Zaalhuur
2-6 personen
1 dagdeel € 320,=
2 dagdelen € 490,=

Food & Beverages
Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
Luxe lunch € 23,50

Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen. 

Meer informatie nodig? Neem contact op

Villa Oldenhoff
Suzanne van Blokland
Voetangelweg 9
1391 HJ Abcoude
06-24684399

www.villaoldenhoff.nl