arrow_drop_up arrow_drop_down

Kantoor-hub
De Schuur van Loenen

Uniek 'kantoor' voor een dag in Loenen - volledig Corona proof.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Bekijk de locatie

Locatie onafhankelijk werken

Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door de Schuur van Loenen, naast de functie als high-end vergaderlocatie, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    De Schuur van Loenen is gelegen in Loenen aan de Vecht
    •   Je bent met max 12 personen tegelijk aanwezig en houdt 1,5m afstand van elkaar
    •    2 ruimtes beschikbaar
         Begane grond met open keuken en diverse zitjes
         1e verdieping vergaderruimte met boardroomopstelling
    •    Vrij parkeren op loopafstand
    •    Top restaurants op loopafstand; het Amsterdammertje, Tante Koosje


Faciliteiten
    •    Beamer, 2 flip-overs, wifi

Kantoor-hub op 1,5 meter afstand

Zie hier de aangepaste opstelling van De Schuur Van Loenen. 

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen bevindt zich in het karakteristieke en centraal gelegen Loenen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam. Zeer centraal gelegen om te vergaderen met volledige privacy in het midden van Nederland. 


Op de eerste verdieping kan er met 8 personen aan de vergadertafel worden plaatsgenomen in boardroom opstelling. De Schuur van Loenen is geschikt om verspreid over de ruimtes in groepjes te kunnen werken tot max 12 personen.

Ervaringen over de Schuur van Loenen

Aanrader!!
De Schuur van Loenen was een uitstekende locatie voor onze vergadering.
Klein, besloten en met veel aandacht voor detail. De eigenaresse is heel vriendelijk en heel gastvrij en denkt mee in oplossingen.Sonion
Zeer fijne vergaderlocatie
De Schuur is een zeer smaakvolle vergaderlocatie in hartje NL. Met goede P, faciliteiten en heerlijk vers eten. De eigenaresse heeft de Schuur smaakvol ingericht en zelfs de zeep op de WC is heerlijk. Kortom grote aanrader, voor een dag rustig vergaderen in een pittoresk NL dorp.


Now New Next
Heerlijke authentieke plek: we komen graag terug!
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, heerlijke koffie en zalige gezonde lunch, flexibel te gebruiken vergaderzolder, prachtige wandeling na de lunch langs de Vecht en '' Oud Over' gemaakt. Complimenten aan Jikke voor de gastvrijheid, inrichting en heerlijke lunch!!
ABN Amro Verzekeringen
Super plek!
Super enthousiast zijn wij over De Schuur van Loenen als vergaderlocatie. Het contact met Jikke voorafgaand aan de meeting verliep heel soepel en snel. Alle aanwezigen waren zeer te spreken over de locatie, de vergaderzaal en de catering.


Wij komen zeker nog eens terug.
Amsterdam Airport Schiphol
Een 10!
Voor formele of informele setting een super locatie. In overleg verschillende opties mogelijk en niets is te veel. Catering is heerlijk en goed gebalanceerd voor de dag. Floor-manager Jikke is heel meedenkend.


Quoratio
Unieke locatie met goede verzorging
De Schuur is een voortreffelijke plek voor MT-sessies. Er heerst een persoonlijke, warme sfeer, waardoor je je direct welkom voelt. Dat komt door de authentieke plek ... en door Jikke. Als eigenaresse vindt Jikke een mooie balans tussen ruimte geven aan een inhoudelijk goede workshop en er zijn als het op voortreffelijk 'hostmanship' aankomt. Uit ervaring weet ik dat een goede plek de helft van werk doet en dat was nu ook het geval. Voor herhaling vatbaar!
InmensGrow Program

Tarieven

  Zaalhuur
  Tot 12 personen
  1 dagdeel € 350,=
  2 dagdelen € 550,=

  Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij de volgende staffelkortingen:
  - Boek je 1x per maand dezelfde locatie? Ontvang 10% korting op de zaalhuur
  - Boek je 2x per maand dezelfde locatie? Ontvang 15% korting op de zaalhuur
  - Boek je 3x per maand dezelfde locatie? Ontvang 20% korting op de zaalhuur
  - Boek je 4x per maand dezelfde locatie? Ontvang 25% korting op de zaalhuur


  Food & Beverages
  Onbeperkt koffie/thee/water € 10 per persoon
  Lunch: op aanvraag

Heb je meer informatie nodig?

De Schuur van Loenen
Jikke Tjepkema
Kerkstraat 10
3632 EL Loenen aan de Vecht

0647236518


http://www.deschuurvanloenen.nl