arrow_drop_up arrow_drop_down

Vergaderlocatie 
De Schuur van Loenen

Unieke locatie in Loenen

Ervaar de locatie

We kunnen er niet meer om heen: het corona virus raakt ons allemaal. Daarom is het noodzakelijk om ons aan te passen waar mogelijk.
Wat kan Meetables betekenen in deze situatie? Gezondheid en veiligheid zijn natuurlijk onze prioriteit.

Om in deze onvoorspelbare tijd het beste ervan te maken biedt Meetables de huidige locaties ook aan als ‘temporary offices’.
Dit houdt in dat je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen, toch kunt samenkomen en samenwerken met wie jij wilt.
De temporary offices geven het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    De Schuur van Loenen is gelegen in Loenen aan de Vecht

    •    De kosten zijn 35 euro per persoon voor de locatie

    •    Je bent per dag met max 3 personen

    •    2 ruimtes beschikbaar
         Begane grond met open keuken en diverse zitjes
         1e verdieping vergaderrruimte met boardroomopstelling

    •    Vrij parkeren op loopafstand

Faciliteiten
    •    Beamer, 2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken

Centraal gelegen locatie

De Schuur van Loenen bevindt zich in het karakteristieke en centraal gelegen Loenen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam. Zeer centraal gelegen om te vergaderen met volledige privacy in het midden van Nederland. 

De Schuur van Loenen

Op de eerste verdieping kan er met 12 personen aan de vergadertafel worden plaatsgenomen in boardroom opstelling. Het is mogelijk om de tafel te verlengen tot een setting van max. 18 personen. De Schuur van Loenen is geschikt om verspreid over de ruimtes in groepjes te kunnen werken.

Ervaringen over de Schuur van Loenen

Aanrader!!
De Schuur van Loenen was een uitstekende locatie voor onze vergadering.
Klein, besloten en met veel aandacht voor detail. De eigenaresse is heel vriendelijk en heel gastvrij en denkt mee in oplossingen.Sonion
Zeer fijne vergaderlocatie
De Schuur is een zeer smaakvolle vergaderlocatie in hartje NL. Met goede P, faciliteiten en heerlijk vers eten. De eigenaresse heeft de Schuur smaakvol ingericht en zelfs de zeep op de WC is heerlijk. Kortom grote aanrader, voor een dag rustig vergaderen in een pittoresk NL dorp.


Now New Next
Heerlijke authentieke plek: we komen graag terug!
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, heerlijke koffie en zalige gezonde lunch, flexibel te gebruiken vergaderzolder, prachtige wandeling na de lunch langs de Vecht en '' Oud Over' gemaakt. Complimenten aan Jikke voor de gastvrijheid, inrichting en heerlijke lunch!!
ABN Amro Verzekeringen
Super plek!
Super enthousiast zijn wij over De Schuur van Loenen als vergaderlocatie. Het contact met Jikke voorafgaand aan de meeting verliep heel soepel en snel. Alle aanwezigen waren zeer te spreken over de locatie, de vergaderzaal en de catering.


Wij komen zeker nog eens terug.
Amsterdam Airport Schiphol
Een 10!
Voor formele of informele setting een super locatie. In overleg verschillende opties mogelijk en niets is te veel. Catering is heerlijk en goed gebalanceerd voor de dag. Floor-manager Jikke is heel meedenkend.


Quoratio
Unieke locatie met goede verzorging
De Schuur is een voortreffelijke plek voor MT-sessies. Er heerst een persoonlijke, warme sfeer, waardoor je je direct welkom voelt. Dat komt door de authentieke plek ... en door Jikke. Als eigenaresse vindt Jikke een mooie balans tussen ruimte geven aan een inhoudelijk goede workshop en er zijn als het op voortreffelijk 'hostmanship' aankomt. Uit ervaring weet ik dat een goede plek de helft van werk doet en dat was nu ook het geval. Voor herhaling vatbaar!
InmensGrow Program

Meer informatie nodig?

De Schuur van Loenen
Jikke Tjepkema
Kerkstraat 10
3632 EL Loenen aan de Vecht

0647236518


http://www.deschuurvanloenen.nl