arrow_drop_up arrow_drop_down

Vergaderlocatie 
De Schuur van Loenen

Unieke locatie in Loenen volledig Corona proof.
De locatie is volledig ingericht op 1,5 meter afstand.

Ervaar de locatie

Bij Meetables is nagedacht over hoe je bijeenkomsten kunt organiseren en tegelijk ‘social distancing’ kunt respecteren.

Alle locaties van Meetables zijn aangepast volgens de richtlijnen van het RIVM.
Bij Meetables bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt.

De vergaderlocaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving.

Hygiëne tijdens bijeenkomsten staat altijd voorop. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen doorgevoerd en iedereen is hiervan op de hoogte. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Handig om te weten

 

Aangepast aanbod
    •    De Schuur van Loenen is gelegen in Loenen aan de Vecht
    •    Geschikt tot 8 personen om 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen
    •    2 ruimtes beschikbaar
         Begane grond met open keuken en diverse zitjes
         1e verdieping vergaderruimte met boardroomopstelling
    •    Vrij parkeren op loopafstand
    •    Top restaurants op loopafstand; het Amsterdammertje, Tante Koosje


Faciliteiten
    •    Beamer, 2 flip-overs, wifi, pennen en notitieblokken

Vergaderen op 1,5 meter afstand

Zie hier de aangepaste opstelling van De Schuur Van Loenen. 

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen bevindt zich in het karakteristieke en centraal gelegen Loenen aan de Vecht tussen Utrecht en Amsterdam. Zeer centraal gelegen om te vergaderen met volledige privacy in het midden van Nederland. 


Op de eerste verdieping kan er met 8 personen aan de vergadertafel worden plaatsgenomen in boardroom opstelling. De Schuur van Loenen is geschikt om verspreid over de ruimtes in groepjes te kunnen werken.


Flexibele boekingsvoorwaarden
In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen.
Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 juni 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren.
Voor bijeenkomsten na 1 juni, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Ervaringen over de Schuur van Loenen

Aanrader!!
De Schuur van Loenen was een uitstekende locatie voor onze vergadering.
Klein, besloten en met veel aandacht voor detail. De eigenaresse is heel vriendelijk en heel gastvrij en denkt mee in oplossingen.Sonion
Zeer fijne vergaderlocatie
De Schuur is een zeer smaakvolle vergaderlocatie in hartje NL. Met goede P, faciliteiten en heerlijk vers eten. De eigenaresse heeft de Schuur smaakvol ingericht en zelfs de zeep op de WC is heerlijk. Kortom grote aanrader, voor een dag rustig vergaderen in een pittoresk NL dorp.


Now New Next
Heerlijke authentieke plek: we komen graag terug!
Makkelijk bereikbaar, gratis parkeren, heerlijke koffie en zalige gezonde lunch, flexibel te gebruiken vergaderzolder, prachtige wandeling na de lunch langs de Vecht en '' Oud Over' gemaakt. Complimenten aan Jikke voor de gastvrijheid, inrichting en heerlijke lunch!!
ABN Amro Verzekeringen
Super plek!
Super enthousiast zijn wij over De Schuur van Loenen als vergaderlocatie. Het contact met Jikke voorafgaand aan de meeting verliep heel soepel en snel. Alle aanwezigen waren zeer te spreken over de locatie, de vergaderzaal en de catering.


Wij komen zeker nog eens terug.
Amsterdam Airport Schiphol
Een 10!
Voor formele of informele setting een super locatie. In overleg verschillende opties mogelijk en niets is te veel. Catering is heerlijk en goed gebalanceerd voor de dag. Floor-manager Jikke is heel meedenkend.


Quoratio
Unieke locatie met goede verzorging
De Schuur is een voortreffelijke plek voor MT-sessies. Er heerst een persoonlijke, warme sfeer, waardoor je je direct welkom voelt. Dat komt door de authentieke plek ... en door Jikke. Als eigenaresse vindt Jikke een mooie balans tussen ruimte geven aan een inhoudelijk goede workshop en er zijn als het op voortreffelijk 'hostmanship' aankomt. Uit ervaring weet ik dat een goede plek de helft van werk doet en dat was nu ook het geval. Voor herhaling vatbaar!
InmensGrow Program

Tarieven

  Zaalhuur
  Tot 8 personen
  1 dagdeel € 350,=

  2 dagdelen € 550,=
  Toeslag 3e dagdeel€ 150,=

  Food & Beverages
  Vergaderarrangement 1 dagdeel € 12,75
  Vergaderarrangement 2 dagdelen € 21,50
  Luxe lunch € 23,50

  Alle prijzen zijn excl. btw en onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Meer informatie nodig?

De Schuur van Loenen
Jikke Tjepkema
Kerkstraat 10
3632 EL Loenen aan de Vecht

0647236518


http://www.deschuurvanloenen.nl