Tanja Egbers
Business organizer

Nobody is too busy.
It’s just a matter of priorities.

Meer informatie

Jouw business, mailbox en agenda op orde. Dat is waar ik voor ga.

Met handige tools, fijne tips en efficiënte processen help ik je om jouw werkwijze te verbeteren stap voor stap richting jouw doel. En dat op een manier die werkt! Als professioneel Business Organizer help ik vrouwelijke professionals & managers met mijn 1- op- 1 trajecten Grip op je Tijd en Grip op je Mailbox. Beter resultaat door rust en focus.

Wil jij:

Meer rust en minder stress in je werk?

80% van je doelen halen met 20% van je tijd?

Meer gedaan krijgen in minder tijd?

Niet harder werken, maar wel slimmer werken?

Beter leren plannen, organiseren en prioriteren als nooit tevoren ?

Je niet meer laten leiden door de waan van de dag maar resultaat boeken en je doelen behalen?

Dan heb ik goed nieuws!

Dat alles is zeker mogelijk. Met mijn hulp zijn jouw zaken binnen een mum van tijd weer op orde. Ik leer je hoe je dat zelf zo houdt.

Schakel mij in voor een persoonlijke training timemanagement of Outlook-training en krijg de grip terug. Of laat mij je bedrijf tijdelijk ondersteunen als interim Personal Assistant of Executive Assistant.

Wat kan ik voor jou doen?

Interim Business Support

Gaat je Personal Assistant met verlof? Of heb je extra ondersteuning nodig? Dan help ik je als interim Business Support-professional uit de brand. Tijdelijk neem ik de taken over. Met mijn 20+ jaar ervaring en brede kennis zorg ik ervoor dat jouw taken goed en snel worden uitgevoerd.

Traject Grip op je tijd

Wil je meer gedaan krijgen in minder tijd? Hoe je dat voor elkaar krijgt, leer je bij de training timemanagement. In een traject op maat help ik jou met de juiste tools, trucs en tips om productiever te werken. Het resultaat? Een georganiseerde agenda, heldere prioriteiten én een opgeruimd hoofd.

Traject Grip op je Outlook

Heb je last van een overvolle mailbox? Ben je voor je gevoel de hele dag aan het mailen? En wil je weer grip en overzicht? Bij deze training leer jij efficiënt met je mailbox omgaan en je tijd goed gebruiken. We gaan praktisch aan de slag. Zodat je direct kunt toepassen wat je hebt geleerd.

Over Tanja

Ik ben een trainer in time- en mailmanagement en ben Personal Assistant met ruim 20 jaar ervaring. Sociaal, enthousiast en proactief. Vanuit mijn bedrijf help ik mensen om weer grip te krijgen op hun agenda, mailbox en werk. Daarbij ga ik uit van een praktische insteek en weet ik van aanpakken. Altijd met een welgemeende lach op mijn gezicht. Want andere mensen helpen om in minder tijd meer gedaan te krijgen – dat is wat ik maar al te graag doe. Mag ik ook jou helpen?

Let's connect

Een keer samen een cappuccino (of iets anders) drinken? Leuk! Ik maak graag kennis met je om te bespreken wat ik voor jou kan doen. Neem contact met me op! Dan praten we vrijblijvend verder.