Blijf op de hoogte
Download brochure

Pop-Up locaties ism Meetings by Mickey

Meetables

Meetables heeft in nauwe samenwerking met Meetings by Mickey een nieuwe Pop-up tak aan de het bestaande Meetables portfolio toegevoegd. Naast de buitengewone A-locaties blijkt er ook serieuze belangstelling voor buitengewone Pop-Up locaties.

Meetings by Mickey

MbM is ervan overtuigd dat vergaderen op externe locaties, meetings naar een hoger niveau tillen. Off site, volledige focus, geen interrupties van buitenaf. Dankzij de bijzondere, warme inrichting van de locaties zijn mensen -toch- comfortabel buiten de eigen comfortzone en kan de focus volledig gericht zijn op het doel van de bijeenkomst.

MbM zorgt ervoor dat alles tot in detail is geregeld. MbM maakt optimaal gebruik van tijdelijk leegstaande ruimtes en transformeert deze in unieke Pop-Up vergaderlocaties. Iedere ruimte is minstens een jaar beschikbaar. MbM staat garant voor constante hoge kwaliteit en service.

Pop-up

Met toenemende verstedelijking vinden we het belangrijk om de capaciteit van de bestaande panden optimaal te benutten door beschikbare bronnen te delen. Dit is de reden waarom we de Pop-Up vergaderlocaties in leegstaande ruimtes hebben opgezet. We kiezen voor uitzonderlijke ruimtes die bijdragen aan de optimale vergader-ervaring.

Rondreizend vergader-circus

Voor een permanente vergaderlocatie kan het een uitdaging zijn om verwachtingen te overtreffen bij terugkerende gasten. Het Pop-Up concept is vernieuwend, biedt variatie en verrassing. Uiteraard heeft MbM constant oog voor nieuwe locaties. Zodat klanten structureel in nieuwe omgevingen van de vertrouwde kwaliteit en service kunnen genieten. 

Het concept is gebaseerd op de volgende 3 pijlers:
- Unieke locaties
- Uitstekende service
- Food & Beverage

Pijler 1: Unieke locaties

De locatie moet een plaats van vrede en energie zijn. Het moet een WOW-gevoel creëren en het is ons doel om de verwachtingen telkens te overtreffen. Het is de ideale plek om gefocust te blijven en om doelen te realiseren. Unieke gebouwen kunnen zijn: - Oude scholen - Boerderijen - Windmolens - Modecentra - Lofts – Kerken, Forten, etc.

Pijler 2: Uitstekende service

Klanten zijn op zoek naar unieke ervaringen en verwachten optimale service. Onze Pop-Up locaties sluiten op die verwachtingen aan. De klant staat voorop. De Pop-Up locaties gaan voor de extra mijl om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Medewerkers van de locaties zijn constant beschikbaar om voor en tijdens het evenement mee te denken en waar nodig mee te werken.

Pijler 3: Food & Beverage


Gezondheid en vitaliteit staat centraal. MbM investeert in gezonde, uitgebalanceerde voeding en duurzame producten.


Voor meer informatie bel Mickey Dekker op 06-39695746 of mail naar pop-uplocaties@meetables.nl