Blijf op de hoogte
Download brochure

Team Meetables

Team Meetables. Graag stellen wij ons voor.

Jacintha Ruppert

Eigenaresse van Meetables, specialist in verhuur en advisering van buitengewone vergaderlocaties. Tot 2009 werkzaam bij Bugaboo International, een gerenommeerd kinderwagenmerk. Eerst als  management assistente en later als hr manager en coach. Sinds 2009 eigenaresse van de Amstel tafel, de eerste inspirerende vergaderlocatie uit het Meetables aanbod. 

Doordat zij regelmatig nee moest verkopen verwees zij door naar andere collega's in de omgeving, zodat de klant in ieder geval werd geholpen met een gelijkwaardig en passend alternatief. Dit zette haar aan het denken en resulteerde in 2012 tot de start van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties. Inmiddels zijn er 18 bijzondere locaties bij Meetables aangesloten.

Annemarie Feitsma

Werkzaam voor Meetables sinds januari 2015. Annemarie werkt part-time en adviseert onze klanten met veel passie en zorg. Doordat zij jarenlang zelf directie secretaresse is geweest kan zij zich goed verplaatsen in wat er speelt en wat er nodig is. Naast het leuke en intensieve klantcontact heeft zij ook dagelijks contact met de locatiehouders om alles op rolletjes te laten verlopen.

Mickey Dekker

Werkzaam voor Meetables sinds december 2018. Mickey is verantwoordelijk voor de Pop-Up locatie tak en verzorgt daarnaast de marketing en social content planning. Tijdens haar afstuderen aan de hotelschool Den Haag heeft zij als eindopdracht onderzoek gedaan naar de kansen van en mogelijkheden voor Pop-Up locaties en heeft dit gelijk in samenwerking met Meetables in de praktijk kunnen brengen. Inmiddels zijn er 2 Pop-Up locaties actief en zullen er meerdere volgen.

Wendy Verheul

Reeds bekend met Meetables sinds de opstartfase en sinds oktober 2018 betrokken bij Meetables als extern adviseur van potentiële nieuwe Meetables partnerlocaties die behoefte hebben aan begeleiding om een professionele vergaderlocatie van A tot Z in de markt te zetten. Daarnaast is zij sparringspartner van de huidige locaties om hun dienstverlening te optimaliseren als de situatie hier om vraagt.

 

Unieke vorm van samenwerking

Meetables is uniek in de vorm van samenwerken met de locaties die wij aanbieden omdat locaties er bewust voor open staan om krachten te bundelen, samen te werken en zich gezamenlijk te profileren in het gebied waar zij zich bevinden. Hierdoor bereik je meer dan dat je in je eentje alles moet ontdekken en doen. Doordat we heel bewust een selectief en gevarieerd aanbod nastreven van unieke plekken (van kleine tot wat grotere locaties met ieder een eigen identiteit) kunnen we 9 van de 10 keer de klant van dienst zijn en versterken de locaties elkaar ook onderling. Met als eindresultaat een tevreden klant die op ons vertrouwt en graag terugkomt.