Blijf op de hoogte
Download brochure

onze succes formule

7 redenen om voor een buitengewone vergaderlocatie van Meetables te kiezen

1. Unieke en bijzondere locaties

Wie een vergaderlocatie boekt bij Meetables is verzekerd van een buitengewone plek. In de polder, aan de waterkant, in een kerk, een villa, een stationsgebouw of zelfs een garage. Meetables is vernieuwend, spraakmakend en er valt altijd wat te beleven.

dewittedameterrasparasols(1).jpg meetables-locatie-villa-oldenhoff-uitzicht-stallen.jpg   meetables-locatie-de-amstel-tafel-uitzicht-op-amstel.jpg

2. Energie en enthousiasme

De geur van echt verse koffie bij binnenkomst, een welgemeende lach. Bij Meetables hebben we aandacht voor elk detail. Dankzij de energie en het enthousiasme van onze medewerkers haal je meer uit je meeting.

3. Samenwerking als grote kracht

Meetables gelooft in samenwerking, in het benutten van elkaars talenten. Wij luisteren naar je wensen en denken met je mee. Waar liggen de kansen? Hoe kunnen wij bijdragen aan het bereiken van je doelen? Zo behalen we samen de beste resultaten.

4. Persoonlijke en zakelijke groei

Meetables biedt meerwaarde! Denk aan een secretaressetour of een inspirerende workshop gericht op persoonlijke ontwikkeling. Zo haal je het beste uit jezelf en je team. Alleen als je zelf groeit, kan je onderneming groeien.

5. Positief denken en doen

Bij Meetables denken we in mogelijkheden en oplossingen. Is de ruimte van je eerste keus volgeboekt? Dan regelen we een volwaardig alternatief bij een andere Meetables-partner. We zijn creatief, flexibel en reageren snel. Zo ontstaat een flow van positiviteit, waar je als klant je voordeel mee doet.

6. Het 9+ gevoel

Kwaliteit, persoonlijke aandacht en een uitmuntende service – daarmee onderscheiden wij ons. Wij hebben een aangename eigenheid, zijn puur en authentiek. Zodat je als klant altijd vertrekt met een 9+gevoel … en met het plan nog vaak terug te komen.

vissalade.jpg     meetables-locatie-villa-oldenhoff-sfeer-3.jpg     loetje-ah-ij-low-res-9-of-49.jpg     iz5-s.jpg

7. Vol lef naar een mooie toekomst

Verder durven kijken, dromen en doen. Altijd met een open blik naar de toekomst. Ook dat is een kracht waardoor Meetables succesvol is. Door lef te tonen zetten wij steeds weer nieuwe stappen naar een nog mooiere en nog succesvollere toekomst. Ook voor de klant!

 

 


Media