Blijf op de hoogte
Download brochure
 
 

blogs

Het maken van takenlijstjes, lees dit blog... 05 december 2018

Tip. Lees het volgende blog over ...

het maken van takenlijstjes

Als secretaresse ontkom je er niet aan: het maken van takenlijstjes. Er zijn veel apps die je hiermee kunnen helpen en ieder heeft zijn favoriet. Het volgende artikel over Microsoft to do kwamen we tegen op secretaressenet.nl en wilden we je niet onthouden.

https://www.secretaressenet.nl/secretaresse-columns/takenlijstjes-maken-met-microsoft-to-do-zo-doe-je-dat/

 

Lees meer
Verspillingen op het secretariaat 10 juni 2018

Verspillingen op het secretariaat

mura muri mudi verspilling overbelasting ongelijkheid

Daar veel secretaresses onze site bezoeken, leek het mij goed en leuk dit blog te delen.

Als secretariaat streef je dagelijks naar een optimale dienstverlening. In je streven om die dienstverlening iedere dag een beetje beter te maken, analyseer je met je collega’s waar er winst te behalen valt. Heb je dan wel eens stil gestaan bij de verspillingen die er op de werkplek plaatsvinden? Door deze te benoemen en aan te pakken kan het secretariaat het verschil maken!

Lees meer
Waar moet je op letten bij het aanvragen van een offerte? 01 juni 2018

Het vinden van een inspirerende locatie is niet altijd gemakkelijk. Helemaal als je met een budget werkt, wil je voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. Wat zijn de kleine lettertjes waar je op moet letten bij een offerte voor een vergadering?

Lees het blog van HMC reservations. Bij de Meetables vergaderlocaties zijn in ieder geval alle punten duidelijk en goed geregeld, dus dat is weer een zorg minder.

 

Lees meer