Blijf op de hoogte
Download brochure
 

De Amstel tafel wint Nationale Meeting Award 2019 (categorie small)

13 maart 2019

Persbericht:

De Meetables vergaderlocatie is winnaar van de Nationale Meeting Award 2019 in de categorie small (tot 25 personen).

De Nationale Meeting Award 

is een initiatief van Meeting Magazine, MeetingReview, Vergaderhamers en CLC-VECTA.

Het is dé onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocaties van Nederland die uitblinken in kwaliteit, gastervaring en ondernemerschap.


De Amstel tafel is een kleinschalige vergaderlocatie geschikt tot 12 personen en direct gelegen aan de Amstel op de Achterdijk In Ouderkerk. Jacintha Ruppert, eigenaresse van de Amstel tafel en Meetables (een kleinschalig vergaderlocatie platform waar 13 unieke locaties bij zijn aangesloten): “Ik ben ontzettend blij met deze prijs en landelijke erkenning. Naast dat het een bekroning is op 10 jaar zelfstandig ondernemerschap, is het ook het resultaat van de samenwerking met de buitengewone locaties die zijn aangesloten bij Meetables. Door elkaar te helpen, versterken we elkaar en bereiken we samen meer dan alleen.”

Wat zegt de jury?
Juryvoorzitter Zulayka Martis: “We hebben genoten van de jurybezoeken en waren onder de indruk van het ondernemerschap dat we bij deze drie locaties troffen. Uiteindelijk hebben we de Amstel tafel als winnaar gekozen. Het is een grote en lichte vergaderruimte met mooi uitzicht op de Amstel die zeer geschikt is voor de high-end markt. De catering is goed verzorgd en de gastvrouwen Tineke en Monique zijn uiterst betrokken en professioneel.

Jacintha Ruppert, oprichtster van Meetables waar de Amstel tafel onderdeel van is, is zeer ondernemend en heeft een vernieuwende blik op de branche.”

Over de Nationale Meeting Award
Voor de Nationale Meeting Award 2019 konden locaties zichzelf nomineren door minimaal tien reviews via MeetingReview te verzamelen en een uitgebreide online survey in te vullen. Vervolgens werden de tien beste locaties per categorie geïnterviewd door de vakjury. De drie finalisten per categorie werden ten slotte vereerd met een bezoek van de vakjury. De locaties met de hoogte scores hebben de Nationale Meeting Award gewonnen.

Bron: Nationale Meeting Award


Naar het overzicht