Blijf op de hoogte
Download brochure

Jacintha Ruppert

Graag stel ik mij even voor.

Mijn naam is Jacintha Ruppert en sinds 2012 ben ik eigenaresse van Meetables, specialist in verhuur en advisering van buitengewone vergaderlocaties.

Voordat ik voor mijzelf begon was ik werkzaam bij Bugaboo International, een gerenommeerd kinderwagenmerk. Eerst in de functie als management assistente en later in de functie van hr manager en coach. In 2009 ben ik voor mijzelf begonnen en maakte een carriere switch door het opzetten en runnen van een kleinschalige inspirerende vergaderlocatie De Amstel tafel. Dit bleek een groot succes te zijn. Doordat ik regelmatig nee moest verkopen verwees ik graag door naar andere collega's in de omgeving, zodat de klant in ieder geval werd geholpen met een gelijkwaardig en passend alternatief. Dit zette mij aan het denken en resulteerde in 2012 tot de start van Meetables, specialist in buitengewone vergaderlocaties. Inmiddels zijn er 15 bijzondere locaties bij Meetables aangesloten.

Met veel passie en plezier hebben mijn collega Annemarie Feitsma en ik dagelijks contact met directie secretaresses en management assistentes die op zoek zijn naar die ene bijzondere plek voor een bijeenkomst, training, workshop of brainstormsessie. Daar we beiden meerdere jaren in deze functie werkzaam zijn geweest en ook regelmatig vergaderlocaties moesten boeken, kunnen wij ons goed verplaatsen in wat er speelt en wat er nodig is. Naast het leuke en intensieve klantcontact hebben we ook dagelijks contact met de locatiehouders om hen te adviseren, ondersteunen en mee te denken om zo hun locatie zo goed mogelijk in de markt te zetten.

Meetables is uniek in de vorm van samenwerken met de locaties die wij aanbieden omdat locaties er bewust voor open staan om krachten te bundelen, samen te werken en zich gezamenlijk te profileren in het gebied waar zij zich bevinden. Hierdoor bereik je meer dan dat je in je eentje alles moet ontdekken en doen. Doordat we heel bewust een selectief en gevarieerd aanbod nastreven van unieke plekken (van kleine tot wat grotere locaties met ieder een eigen identiteit) kunnen we 9 van de 10 keer de klant van dienst zijn en versterken de locaties elkaar ook onderling. Met als eindresultaat een tevreden klant die op ons vertrouwt en graag terugkomt.

 

Zoek je een bijzondere plek voor bijvoorbeeld een strategie-, teamsessie of brainstorm?


Bel 020-2011190
Annemarie Feitsma en Jacintha Ruppert
of mail naar info@meetables.nl

 

 

Heb je een buitengewone vergaderlocatie op een bijzondere plek of overweeg je er een te starten en heb je behoefte aan begeleiding en advies?


Ga naar locatie-advies
of bel 06-81918067
jacintharuppert@meetables.nl