Vind de perfecte locatie
Blijf op de hoogte
Download brochure

locatie co-creatie

Inspiratie voor training, workshops, teambuilding activiteiten, sprekers, lezingen

De bij Meetables aangesloten locaties vormen op zich zelf al een enorme bron van inspiratie, maar Meetables gaat graag een stapje verder. Wij werken met diverse gerenommeerde partners om de dag een extra dimensie te geven door bijvoorbeeld het verzorgen van een training, workshop, teambuilding activiteit, een lezing of inspirerend verhaal door iemand uit de sportwereld  gericht op persoonlijke groei en zakelijk succes.

Co-Creatie noemen we dat

Onze partners:

Afhankelijk op welke locatie je een activiteit wenst, bekijken we samen de mogelijkheden en brengen je in contact met de juiste partij om een offerte op maat uit te brengen.

 

Training en Coaching op een Meetables locatie

Meetables start dit jaar met een extra service. Wij bieden in samenwerking met een aantal door ons geselecteerde aanbieders ook training en coaching aan op onze locaties.

De eerste programma's gaan dit voorjaar van start in samenwerking met Business-Guide. Business-Guide is een nieuw bedrijf opgezet door de bekende coach Peter Kuijpers.

Lees meer.

 

Ook je eigen plek als trainer/coach op onze website?


Wil je als trainer/coach of als trainingsbureau ook graag een eigen plek bij ons op de site om zo onder de aandacht te komen bij de gerenommeerde bedrijven waarvoor wij werken.

Neem dan contact op met Jacintha Ruppert

06-81918067 |  jacintharupper@meetables.nl