Blijf op de hoogte
Download brochure

Meetables partnerlocatie worden?

 

Even voorstellen

In 2009 ben ik, Jacintha Ruppert,  gestart met een inspirerende vergaderlocatie. Na een paar boeiende jaren resulteerde dit in 2012 tot de start van Meetables, specialist in verhuur en advisering van buitengewone vergaderlocaties. 

Voordat ik begon als zelfstandig onderneemster heb ik meerdere jaren gewerkt als Management Assistente voor diverse gerenommeerde bedrijven. Ik kan mij hierdoor goed inleven in de behoefte van de klant. Ook ik was destijds al regelmatig op zoek naar bijzondere plekken voor Internationale teammeetings, maar die waren niet makkelijk te vinden.

Later ontwikkelde ik mij tot hr manager en coach. Mijn ervaring en persoonlijke ontwikkeling op dit vlak heeft er mede toe geleid dat ik de stap naar  zelfstandigondernemerschap heb gezet en nu mensen mag samen brengen op bijzondere plekken waar ik toen zelf naar op zoek was. Plekken waar dagelijks management teams en  trainers/coaches genieten van de gastvrijheid en professionele service die wij bieden in een vertrouwelijke omgeving.

Meetables partnerlocatie worden?

Bij Meetables zijn inmiddels 18 partnerlocaties aangesloten. Stuk voor stuk bijzondere locaties met een eigen identiteit en gepassioneerde eigenaren. 

Als Meetables partner behoor je tot een select gezelschap van bijzondere locaties die gaan voor absolute kwaliteit. Door krachten te bundelen, samen te werken en kennis te delen, kunnen we onze groeiende klantenkring dagelijks optimaal van dienst zijn met een divers aanbod van unieke plekken met een eigen karakter (bijv. een kerk, een loods, een pakhuis, garage, boerderij, villa). Wat we doen doen we goed en met plezier. Kwaliteit gaat voor kwantiteit.

Samen bereik je meer dan alleen

Als Meetables locatie behoud je je eigen identiteit en vrijheid in je ondernemerschap en geniet je diverse voordelen. Dit begint natuurlijk bij dat we je gelijk voorstellen aan onze klantenkring.
Daarnaast werk je met een professioneel reserveringsysteem en investeren we gezamenlijk in goede marketing en promotie gericht op het gebied waar je je met je locatie bevindt.

We kunnen je tevens in contact brengen met diverse experts in ons netwerk en hebben gunstige prijsafspraken met landelijke intermediairs of vergaderlocatiesites.

Nieuwsgierig?

Wil je graag meer in detail weten wat het betekent om Meetables partnerlocatie te zijn en hoe wij werken?

 

Bel mij gerust op 06-81918067 / 020-2011190
of mail naar jacintharuppert@meetables.nl
Connect met Jacintha via linked in.

 

Vriendelijke groet,

Jacintha Ruppert

 


Media