Blijf op de hoogte
Download brochure

Hoe gaan we te werk?

 

Stap 1: Oriënterend gesprek


We maken een afspraak voor een eerste oriënterend gesprek van ongeveer anderhalf tot twee uur. We komen graag naar je toe, zodat we gelijk een indruk van de locatie krijgen.

In dit eerste gesprek vertellen we wat meer over wie we zijn, maar horen we vooral graag meer over jou. Wat is je vraag? Wat zijn je drijfveren? Waar loop je tegenaan? Wat heb je nodig om van jouw locatie een toplocatie te maken?

Stap 2: Locatie-advies powersessie van 4 uur


Ben je enthousiast en wil je snel zelf aan de slag? Aan het einde van deze vier uur hebben we een aantal concrete actiepunten gedefinieerd waarmee je zelf mee aan de slag kan.

Na de powersessie kun je zelf verder gaan of je kunt kiezen voor een vervolgtraject.

We hanteren voor de powersessie (4 uur incl. voorbereiding) een tarief. Dit tarief wordt in overleg bepaald.

Stap 3: Het locatie-advies begeleidingstraject

Om een locatie succesvol in de markt te zetten heb je kennis, tijd, middelen en geduld nodig.

Wij geloven daarom in een traject waarin we je voor een langere periode begeleiden om je doelen te bereiken.

Afhankelijk van wat jouw locatie nodig heeft voortkomend uit de powersessie, kiezen we samen één of meer focusgebieden. Wij hebben de focusgebieden die je als locatiehouder tegenkomt voor je op een rijtje gezet en bespreken deze graag met je.

Je kunt dan kiezen voor begeleiding van één of meerdere focusgebieden. Op basis van deze keuze maken wij dan een offerte op maat.

Het totaaladvies traject


Een locatie starten is niet zomaar iets en je kunt het maar één keer goed doen.

Je kunt ook kiezen voor de kickstart van een powersessie om daarna alle aandachtsgebieden te doorlopen met ons.
We doorlopen dan alle focusgebieden om zo je eigen toplocatie te kunnen starten of je locatie nog beter op de kaart te zetten.

Je krijgt uitgebreid advies, helemaal op maat gemaakt voor jouw locatie, waarbij alle deelgebieden goed op elkaar zijn afgestemd.

We hanteren hiervoor een vast all-in tarief.

Een investering die zich meer dan terugverdient omdat je vanaf dag één je zaken goed geregeld hebt. De inhoud van dit gehele traject krijg je uiteindelijk gepresenteerd in een mooi en uniek naslagwerk, speciaal gemaakt voor jouw locatie. Jouw eigen locatiemagazine.

Wat vragen we van jou?

We gaan gezamenlijk aan de slag maar voorafgaand aan de afspraken krijg je van ons opdrachten. Dat kost, naast de afspraken die we gaan inplannen, natuurlijk tijd dus wees hierop voorbereid.

Wat krijg je van ons?

Een betrouwbare en gedreven partner met meerdere jaren ervaring in het opzetten en begeleiden van locaties en kennis van de markt. Een mentor/coach dus die je helpt het beste uit jezelf en je locatie te halen, zodat jij een grote stap kunt zetten in het realiseren van je doelen voor je locatie.

Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.  

 

Bellen mag ook:
Wendy Verheul: 06-44990800
Jacintha Ruppert: 06-81918067

Mail:
jacintharuppert@meetables.nl
info@wendyverheul.nl