arrow_drop_up arrow_drop_down

Kantoor voor een dag

Meetables haakt in op de versnellende flexwerkplek trend door de locaties,
naast de functie als high-end vergaderlocaties, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden.
De locatie wordt altijd exclusief aangeboden en is dus alleen voor jou en je collega's beschikbaar die dag.

Locatie onafhankelijk werken

Door de pandemie word je als organisatie gedwongen om je bedrijfscontinuïteit te evalueren. Met name wat betreft de noodzaak back-up locaties achter de hand te hebben. Een optie is om bepaalde bedrijfsprocessen niet langer onder te brengen op één locatie. In plaats daarvan kan er gebruik gemaakt worden van kleinere 'kantoren' op verschillende locaties.
Deze 'kantoor hubs' bestaan uit een andere samenstelling van de ruimte, die van hogere kwaliteit is en bovendien beter uitgerust, om aan de behoeften van de werknemer te voldoen. Prettige omstandigheden, voldoende ruimte en focus op gezondheid en welzijn.

Meetables kantoor-hub
Meetables haakt in op deze versnellende flexwerkplek trend door de locaties, naast de functie als high-end vergaderlocaties, ook als kantoor-hub voor een dag aan te bieden. Om het voor teams laagdrempeliger te maken om gebruik te maken van onze unieke locaties hanteren wij een staffelkorting. Naast de zaalhuur vragen wij een vergoeding van €10,= per dag per persoon voor onbeperkt koffie/thee/water.

Het verschil met onze high-end vergaderlocaties? Do it yourself!
Er is geen hostess heel de dag beschikbaar en je lunch mag je zelf meenemen. Doe alsof je thuis bent en geniet van een inspirerende werkplek tegen een gereduceerde prijs natuurlijk.

Bij Meetables hub kantoren bevind je je in een niet openbare ruimte, met minimaal contact van anderen. Je kunt toch samenkomen en samenwerken met collega's waar de afstand van 1,5 meter altijd gewaarborgd wordt. De locaties geven je het gevoel dat je thuis aan het werk bent, maar toch informatie kunt delen met je collega’s in een prettige en hygiënische werkomgeving. Er zijn voldoende desinfecterende handgels en zeep aanwezig. Ook attenderen we gasten erop om gepaste afstand te houden en de voorschriften van RIVM aan te houden.

Kantoor hubs

De Amstel tafel

De Amstel tafel is geschikt tot 8 personen en biedt 2 ruimtes. De locatie is gelegen in Ouderkerk aan de Amstel. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Hoftafel

Vergaderlocatie de Hoftafel biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Kortenhoef. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Schuur van Loenen

De Schuur van Loenen biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 12 personen. De locatie is gelegen in Loenen aan de Vecht. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

De Krachtcentrale

De Krachtcentrale biedt 1 ruimte en is geschikt tot 6 personen. De locatie is gelegen in Huizen. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Heidehut de Maerle

Heidehut de Maerle biedt 3 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Bussum. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Het Pakhuys 

Het Pakhuys biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Oegstgeest. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

LOODS10 Oudewater

LOODS10 Oudewater biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 20 personen. De locatie is gelegen in Oudewater. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Pop-Up Knakenfort

De Pop-Up Knakenfort biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 6 personen. De locatie is gelegen in Abcoude (Gein). De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Pop-Up Van Baerle

Pop-Up Van Baerle biedt 1 ruimte en is geschikt tot 8 personen. De locatie is gelegen in Amsterdam-Zuid. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Veldschuur Muizenburg

Veldschuur Muizenburg biedt 1 ruimte en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Soest. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Villa Oldenhoff

Villa Oldenhoff biedt 1 ruimte, 9 hotelkamers en is geschikt tot 6 personen. De locatie is gelegen in Abcoude. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand. 

Zocherlounge

De Zocherlounge biedt 2 ruimtes en is geschikt tot 10 personen. De locatie is gelegen in Bloemendaal in een bijzondere kerk. De locatie is volledig aangepast op 1,5 meter afstand.